Linia 41 este blocată în Ghencea. STB: Un tramvai s-a stricat pe șine | UPDATE

09 mai 2024
3246 afișări
Linia 41 este blocată în Ghencea. STB: Un tramvai s-a stricat pe șine | UPDATE
Linia 41 este blocată în Ghencea. STB: Un tramvai s-a stricat pe șine | UPDATE | Sursa foto: Societatea de Transport București - Facebook

Societatea de Transport București (STB) îi anunță pe călători că linia de metrou ușor 41 este blocată la acest moment, în capătul de linie „Ghencea”. Mijloacele de transport nu pot înainta din cauza unui tramvai care s-a stricat pe șine.

UPDATE ora 08:36: STB a anunțat că la acest moment, tramvaiele de pe acest traseu circulă normal. Acestea au fost blocate pentru un total de 15 minute:

Linia 41 funcționează normal. Blocare: 15 minute (08:05-08:20).

Cu toate că circulația normală a fost reluată, există posibilitatea să existe încă întârzieri pe traseu.

Linia 41, blocată în Ghencea

În urmă cu puțin timp, bucureștenii au fost informați că tramvaiul cu indicativul 41 a rămas blocat la capătul de linie „Ghencea”. Motivul pentru care mijloacele de transport public de suprafață nu pot înainta este că un vagon s-a stricat pe șine.

Astfel că, conform informațiilor transmise la ora 08:09 pe contul de „X” (fost Twitter) STB SA Clienți, este afectat sensul de mers către Piața Presei:

Tramvaiul 41 – blocat la plecarea de la capătul de linie Ghencea, pe sensul spre Piața Presei. Cauza: defecțiune tramvai.

Acesta linie, cunoscută și sub denumirea de metrou ușor, face legătura între vestul și nordul Capitalei. Mai precis, tramvaiul circulă între terminalele „Ghencea” și „Piața Presei”, având un total de 16 stații în care efectuează opriri. Aceasta este linia pe care s-au introdus pentru prima dată noile tramvai Imperio, de 36 de metri, fiind una dintre cele mai aglomerate din București.

Cei care circulă în mod normal cu acest mijloc de transport către muncă sau școală, sunt sfătuiți să caute rute alternative de transport.

Până la acest moment, STB nu a anunțat că ar fi avut loc alte blocaje pe liniile pe care le operează în data de 9 mai 2024.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies