Linia 36, blocată pe Str. Ziduri Moși, în stația Șoseaua Colentina. STB: Un autoturism s-a stricat pe linia de tramvai | UPDATE

07 mai 2024
763 afișări
Linia 36, blocată pe Str. Ziduri Moși, în stația Șoseaua Colentina. STB: Un autoturism s-a stricat pe linia de tramvai | UPDATE
Linia 36, blocată pe Str. Ziduri Moși, în stația Șoseaua Colentina. STB: Un autoturism s-a stricat pe linia de tramvai | Sursă foto: STB Spotting 21

Societatea de Transport București (STB) îi anunță pe călători că linia 36 este blocată pe Str. Ziduri Moși, în stația Șoseaua Colentina, din cauza unui autoturism care s-a stricat pe linia de tramvai. Tramvaiele circulă deviat.

UPDATE: Linia 36 funcționează normal pe Strada Ziduri Moși. Tramvaiele au fost blocate și deviate timp de 25 de minute, în intervalul orar 15:25 – 15:50.

Linia 36 funcționează normal pe Str. Ziduri Moși. Blocare și deviere: 25 de minute (15:25 – 15:50), a anunțat STB.

STB: Linia 36, blocată pe Str. Ziduri Moși, în stația Șoseaua Colentina

Societatea de Transport București a anunțat marți după-amiază, 7 mai 2024, că linia 36 este blocată pe Strada Ziduri Moși, în stația Șoseaua Colentina, pe sensul spre Șoseaua Colentina. Motivul: un autoturism care s-a stricat pe linia de tramvai.

STB transmite că tramvaiele circulă deviat.

Anunțul a fost făcut la ora 15:34, într-o postare pe rețeaua X, fost Twitter:

Linia 36 – blocată pe Str. Ziduri Moși, în stația Șos. Colentina, pe sensul spre Șos. Colentina. Cauza: autoturism rămas defect pe linia de tramvai. S-au aplicat măsuri de deviere.

Totodată, STB a anunță că a fost blocată și linia 21, în intervalul orar 15:50 – 16:02, pe Șoseaua Colentina, pe ambele sensuri, tot din cauza autoturismului rămas defect pe linia de tramvai.

Ce s-a mai întâmplat azi la STB:

  • Linia 80, blocată în zona Pod Constanța. Motivul: tensiune întreruptă.
  • Linia 45, blocată la Pod Constanța, pe ambele sensuri. Cauza: deficiențe pantograf. S-au aplicat măsuri de deviere.
  • Linia 45, blocată pe Bd. Gheorghe Duca, până în capătul de linie Gara de Nord, din cauza unui tramvai care s-a stricat pe traseu. Tramvaiele au fost blocate în intervalul orar 12:29 – 13:23.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies