Linia 36, blocată pe Șoseaua Petricani din Sectorul 2. STB: Un tramvai s-a stricat pe șine | UPDATE

04 mai 2024
767 afișări
Linia 36, blocată pe Șoseaua Petricani din Sectorul 2. STB: Un tramvai s-a stricat pe șine | UPDATE
Linia 36, blocată pe Șoseaua Petricani din Sectorul 2. STB: Un tramvai s-a stricat pe șine | Sursă foto: STB Spotting 21

Societate de Transport București (STB) le-a transmis cetățenilor că la acest moment linia cu indicativul 36 este blocată. Tramvaiele nu pot circula normal pe Șoseaua Petricani deoarece un vagon s-a defectat pe șine.

UPDATE ora 11:05: STB a anunțat că la acest moment linia de tramvai funcționează normal. Aceasta a fost blocată pentru 30 de minute:

Linia 36 funcționează normal pe Șoseaua Petricani. Blocare și deviere: 30 de minute (10:20-10:50).

Linia 36, blocată pe Șoseaua Petricani

În urmă cu puțin timp, în jurul orei 10:36, STB a informat bucureștenii care circulă cu mijloacele de transport public de suprafață că linia 36 este blocată.

Motivul pentru care vehiculele din flotat societății nu pot circula normal pe Șoseaua Petricani este că un tramvai s-a stricat pe calea de rulare. Mai precis, mijloacele de transport au rămas în stația Fabrica de Glucoză.

Conform informațiilor transmise pe contul de „X” (fost Twitter) STB SA Clienți, este afectat sensul de mers către Platforma Industriala Pipera:

Tramvaiul 36 – blocat pe Șos. Petricani, în stația Șos. Fabrica de Glucoză, pe sensul spre Platforma Industriala Pipera. Cauză: defecțiune tramvai.

În acest context, STB a anunțat că au fost luate măsurile necesare pentru devierea tramvaielor.

Te-ar mai putea interesa și:

Linia 36 circulă în mod normal între terminalele „Platforma Industriala Pipera”‎ și „Republica”. Acest mijloc de transport public are un total de 26 de stații în care efectuează opriri.

Până la acest moment (data de 04 mai 2024) STB nu a anunțat probleme pe alte linii de transport public în comun pe care le operează. Cu toate astea, compania a anunțat că traseul linei de autobuz 311 va fi modificat în acest final de săptămână.

Mijlocul de transport public va fi deviat pentru a permite desfășurarea în condiții optime și siguranța participanților la evenimentul „Străzi Deschise – București. Promenada Urbana” pe Calea Victoriei:

Autobuzele liniei 311 circula pe traseu deviat, ca urmare a restrictionării traficului pe Calea Victoriei (pentru desfășurarea evenimentului „Străzi Deschise – București. Promenada Urbana”).

Cookies