Linia 32, blocată pe Șoseaua Alexandriei, în stația Piața Rahova. STB: S-a înființat o linie navetă de autobuz

05 iun. 2024
11730 afișări
Linia 32, blocată pe Șoseaua Alexandriei, în stația Piața Rahova. STB: S-a înființat o linie navetă de autobuz
Linia 32, blocată pe Șoseaua Alexandriei, în stația Piața Rahova. STB: S-a înființat o linie navetă de autobuz. Foto simbol: Facebook/ STB

STB îi anunță pe călători că linia 32 este blocată pe Șoseaua Alexandriei, în stația Piața Rahova. Este înființată o linie navetă de autobuz: aceasta funcționează între Depoul Alexandria și Str. Năsăud.

UPDATE: Societatea de Transport București anunță că linia 32 funcționeaza normal. Tramvaiele au fost blocate și deviate timp de o oră, în intervalul orar (18:45-19:45).

Linia 32 funcționeaza normal. Blocare și deviere: 60 de minute (18:45-19:45).

STB: Linia 32, blocată pe Șoseaua Alexandriei, în stația Piața Rahova

STB a anunțat miercuri, 5 iunie 2024, la ora 19:06, într-o postare pe rețeaua X, fost Twitter, că linia 32 este blocată pe Șoseaua Alexandriei, în stația Piața Rahova, pe sensul de mers spre Depoul Alexandria, din cauza unui eveniment de circulație (accident).

Linia 32 – blocată pe Șos Alexandriei, în stația Piața Rahova, pe sensul spre depoul Alexandria. Cauza: eveniment de circulație. S-au luat măsuri de deviere.

Mai apoi, la ora 19:22, Societatea de Transport București a anunțat că linia 32 este blocată în continuare. Pentru preluarea călătorilor de pe Calea Rahovei a fost înființată o linie navetă de autobuz. Autobuzele acestei linii circulă între Depoul Alexandria și Str. Năsăud.

Linia 32 este blocată în continuare. Pentru preluarea fluxului de calatori de pe Calea Rahovei, s-a infiintat o linie naveta de autobuz, care functioneaza intre depoul Alexandria si Str. Nasaud.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies