STB: Linia 3, blocată pe Bulevardul Expoziției din București din cauza unui tramvai defect

17 apr. 2023
770 Afișari
STB: Linia 3, blocată pe Bulevardul Expoziției din București din cauza unui tramvai defect
STB: Linia 3 este blocată pe Bulevardul Expoziției din București din cauza unui tramvai defect | Sursă foto: Inquam Photos George Călin

Un tramvai din București s-a defectat în această după amiază, motiv pentru care linia 3 a fost blocată pe Bulevardul Expoziției din Sectorul 1 al Capitalei. STB a informat că incidentul a avut loc în jurul orei 18:00.

UPDATE ora 18:58: STB a transmis că tramvaiele liniei 3 funcționează normal:

Linia 3 funcționează normal. Blocare: 40 de minute (18:00-18:40).

Linia de tramvai 3, blocată pe Bulevardul Expoziției

Societate de Transport București (STB) a anunțat călătorii că linia cu indicativul 3, este blocată din cauza unei defecțiuni ce a apărut la un tramvai. Mijlocul de transport în comun este blocat pe Bulevardul Expoziției din București, pe sensul către Mezeș.

Iată anunțul făcut pe contul de Twitter STB SA Clienți:

Linia 3 – blocată pe Bd. Expoziției, înainte de intersecția cu Str. Aviator Popișteanu, pe sensul spre Mezeș. Cauza: defecțiune tramvai.

Informarea a fost transmisă la ora 18:19, iar la momentul redactării acestui articol, tramvaiele sunt încă blocate.

Cum circulă mijloacele de transport în Lunea Luminată

Cu ocazia sărbătorilor pascale, tramvaiele, autobuzele și troleibuzele din București au avut un program special după care au circulat. Modificările sunt valabile și astăzi, în cea de-a doua zi de Paște.

Astfel că, luni 17 aprilie 2023, mijloacele de transport în comun de suprafață vor circula conform programului unei zile de duminică.

Persoanele care doresc să vadă programul de funcționare al unei linii anume, pot verifica aceste informații accesând ACEST link.

Pe lângă asta, începând din data de 29 martie, călătorii pot vedea prin intermediul aplicației Google Maps, în timp real, atât timpul rămas până la sosirea vehiculelor în stație, cât și diferența față de timpul programat.

Cookies