Linia 21, blocată pe Șoseaua Colentina, din cauza lipsei de tensiune. STB: Călătorii, preluați de autobuzele 621 | UPDATE

28 iun. 2024
198 afișări
Linia 21, blocată pe Șoseaua Colentina, din cauza lipsei de tensiune. STB: Călătorii, preluați de autobuzele 621 | UPDATE
Linia 21, blocată pe Șoseaua Colentina, din cauza lipsei de tensiune. STB: Călătorii, preluați de autobuzele 621. Sursa foto: Facebook/STB

Societate de Transport București (STB) a anunțat că linia de tramvai cu indicativul 21 este blocată la acest moment, pe Șoseaua Colentina, din cauza unei lipse de tensiune. Societate a anunțat că a fost înființată o linie navetă.

UPDATE ora 13:30: La acest moment, tramvaiele linie 21 circulă normal. Aceste au fost blocate pentru un total de 55 de minute.

Linia 21 funcționează normal pe Șoseaua Colentina. Blocare: 55 de minute (12:20-13:15).

Cu toate astea, călătorii trebuie să știe că există posibilitate să fie înregistrate în continuare întârzieri pe traseu.

Linia 21, blocată pe Șoseaua Colentina

Încă de la ora 12:28, STB le-a transmis bucureștenilor că liniile de tramvai 14 și 21 nu pot circula normal din cauza unei lipse de tensiune. Cele două mijloace de transport public de suprafață au rămas împotmolite pe Șoseaua Colentina din Sectorul 2 al Capitalei.

Liniile 14 si 21 – blocate pe Sos. Colentina, Bd. Ferdinand, Sos. Pantelimon. Cauza: lipsa tensiune.

La ora 13:17, călătorii erau anunțați că linia cu indicativul 21 este încă blocată. De asemenea, pentru a asigura preluarea fluxului de călători, STB a anunțat înființarea unei linii navetă de autobuz. Indicativul acesteia este 621.

Aceasta circulă între Pasaj Colentina la Piața Rosetti. Iată mesajul publicat pe contul de „X” (fost Twitter) STB SA Clienți:

Linia 21 este blocata in continuare. Pentru preluarea fluxului de calatori pe Sos. Colentina, s-a format linia naveta 621, care functioneaza de la Pasaj Colentina la Piata Rosetti.

Știre în curs de actualizare. 

Te-ar mai putea interesa și:

BREAKING | Momentul în care un copac se prăbușește pe Strada Ziduri Moși, la Piața Obor. STB: Liniile 36, 101 și 382, blocate | VIDEO

Cookies