Linia 21, blocată pe Calea Moșilor, pe sensul spre Piața Sf. Gheorghe. STB: Tramvaiele nu pot înainta din cauza unui autoturism parcat neregulamentar | UPDATE

19 mart. 2024
2297 Afișari
Linia 21, blocată pe Calea Moșilor, pe sensul spre Piața Sf. Gheorghe. STB: Tramvaiele nu pot înainta din cauza unui autoturism parcat neregulamentar | UPDATE
Linia 21, blocată pe Calea Moșilor, pe sensul spre Piața Sf. Gheorghe. STB: Tramvaiele nu pot înainta din cauza unui autoturism parcat neregulamentar | Sursa foto: Facebook - STB

Societatea de Transport București transmite că tramvaiele de pe linia 21 sunt blocate pe Calea Moșilor din cauza unui autoturism parcat neregulamentar.

UPDATE: STB îi anunță pe călători că tramvaiele de pe linia 21 funcționează normal, după ce au fost blocate timp de 17 minute.

Linia 21 funcționează normal pe Calea Moșilor. Blocare: 17 minute (17:28-17:45).

Tramvaiele 21, blocate pe Calea Moșilor

STB anunță, pe pagina de Twitter, că linia 21 este blocată după intersecția cu Bulevardul Carol, pe sensul spre Piața Sf. Gheorghe. Un autoturism parcat neregulamentar blochează circulația tramvaielor.

Linia 21 – blocată pe Calea Moșilor, după intersecția cu Bd. Carol, pe sensul spre Piața Sf. Gheorghe. Cauza: autoturism parcat neregulamentar.

În ultimele două zile, mai multe mașini parcate neregulamentar au pus în dificultate circulația tramvaielor de pe două linii.

Astăzi, linia 55 a fost blocată timp de 83 de minute pe Bulevardul Pache Protopopescu, după stația Mătăsari. STB a decis ca tramvaiele să circule pe un traseu deviat.

Linia 55 funcționează pe traseu deviat. Cauza: autoturism parcat neregulamentar pe Bd. Pache Protopopescu, după stația Mătăsari, pe sensul spre Piața Sf. Vineri.

Linia 55 funcționează normal pe Bd. Pache Protopopescu. Blocare și deviere: 83 de minute (15:17-16:40).

Luni, 18 martie, o altă mașină parcată foarte aproape de șine a blocat tramvaiele de pe linia 3. La intersecția străzilor Clăbucet și Aviatori Popiștean, mijloacele de transport public se confruntă deseori cu această problemă.

Tramvaiele au fost blocate o oră din cauza acestui incident.

Linia 3 – blocată în zona Str. Clăbucet/ Str. Aviator Popișteanu, sens Piața Presei, din cauza unui autoturism parcat neregulamentar.

Linia 3 funcționează normal pe Str. Clăbucet. Blocare: 60 de minute (10:35-11:35).

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies