Linia 21, blocată pe Calea Moșilor, în stația Bd. Carol. STB: Un călător are nevoie de îngrijiri medicale | UPDATE

12 mai 2024
3534 afișări
Linia 21, blocată pe Calea Moșilor, în stația Bd. Carol. STB: Un călător are nevoie de îngrijiri medicale | UPDATE
Linia 21, blocată pe Calea Moșilor, în stația Bd. Carol. STB: Un călător are nevoie de îngrijiri medicale | Sursa foto: STB - Facebook

Societatea de Transport București anunță că linia 21 este blocată pe Calea Moșilor. Un călător are nevoie de îngrijiri medicale.

UPDATE: Tramvaiele de pe linia 21 funcționează normal. Acestea au fost blocate timp de aproape 40 de minute pe Calea Moșilor.

Linia 21 funcționează normal pe Calea Moșilor. Blocare și deviere: 37 de minute (14:18-14:45).

Tramvaiele 21, blocate în stația Bd. Carol

STB anunță, pe pagina de Twitter, că tramvaiele cu indicativul 21 sunt blocate pe Calea Moșilor, pe sensul spre Piața Sfântul Gheorghe. Societatea transmite că un călător are nevoie de îngrijiri medicale.

Linia 21 – blocată pe Calea Moșilor, la stația Bd. Carol, pe sensul spre Piața Sfântul Gheorghe. Cauza: călător care are nevoie de îngrijiri medicale.

Stația de autobuz „Aeroport Băneasa” va fi mutată

De luni, 13 mai, de la ora 10:00, Societatea de Transport București va muta stația de autobuz „Aeroport Băneasa”, cu aproximativ 50 de metri față de amplasamentul actual, pe sensul de mers către Otopeni.

De marți, 14 mai, traficul pe breteaua din fața Aeroportului Băneasa se va închide temporar, timp de două zile, anunță Metrorex pe pagina de Facebook.

Această modificare survine ca urmare a activităților pregătitoare din cadrul contractului de execuție „Legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Internațional Henri Coandă – Otopeni (Magistrala 6. 1 Mai-Otopeni). Proiectare și execuție structură de rezistență stații, galerii și tuneluri. Lotul 1. – 1Mai-Tokyo”, la viitoarea stație de metrou Aeroport Băneasa de pe aliniamentul viitoarei Magistrale M6, Secțiunea Sud;

Proiectul „Magistrala 6. 1 Mai – Otopeni, Legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Internațional Henri Coandă – Otopeni” este unul de utilitate publică, de interes național, conform Hotărârii Guvernului nr. 496/2017, cu modificările și completările ulterioare. Prin acest proiect se asigură nevoile de mobilitate ale persoanelor prin dezvoltarea rețelei de transport trans european (TEN-T), finanțat din fonduri externe.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies