Linia 205 circulă deviat pe ambele sensuri. Motivul transmis de STB: Accesul este restricționat pe str. Ficusului și bd. Aerogării

26 aug. 2023
1702 afișări
Linia 205 circulă deviat pe ambele sensuri. Motivul transmis de STB: Accesul este restricționat pe str. Ficusului și bd. Aerogării
Linia de autobuz 205 circulă deviat pe ambele sensuri. Motivul transmis de STB: Accesul este restricționat pe str. Ficusului și bd. Aerogării | Sursă foto: Facebook-STB

Societate de Transport București (STB) a anunțat că linia de autobuz cu indicatul 205 circula deviat. Motivul devierii este că accesul a fost restricționat pe două artere din Sectorul 1 al Capitalei.

STB: Linia 205 circulă deviat

În jurul orei 12:00, STB le-a transmis bucureștenilor că autobuzele linie 205 circulă deviat deoarece accesul vehiculelor a fost restricționat pe două artere din Sectorul 1. Mai precis, mașinile nu au voie să intre pe:

  • Strada Ficusului, 
  • Bulevardul Aerogării.

Circulația autobuzelor este afectată pe ambele sensuri de mers, conform anunțului transmis pe contul de Twitter STB SA Clienți:

Autobuzele liniei 205 circulă deviat pe ambele sensuri, de la Șoseaua București-Ploiești/ Strada Elena Văcărescu. Cauza: acces restricționat pe Strada Ficusului și pe Bulevardul Aerogării.

Astfel că, vehiculele de transport public în comun vor circula pe Strada Ion Ionescu de la Brad, apoi pe traseul de bază.

Mai multe tramvaie și autobuze, pe liniile 5, 205, 301 și 335 pentru BIAS 2023

Bucureștenii care doresc să ia parte la BIAS 2023 sunt încurajați să-și lase mașinile personale acasă și să vină spre Aeroportul Băneasa cu transportul în comun. Astfel că, TPBI a luat decizia de a suplimenta vehiculele de pe 4 linii de transport public din oraș.

Este vorba despre:

  • Linia de tramvai 5,
  • Linia de autobuz 205,
  • Linia de autobuz 301,
  • Linia de autobuz 335.

Decizia a fost luată de TPBI pentru a asigura accesul publicului la „Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition”.

BIAS 2023 este unul dintre cele mai iubire și așteptate show-uri din Capitală. Vizitatorii sunt așteptați să ia parte la spectacolele inedite ce vor anima cerul de deasupra orașului.

Programul complet al evenimentului poate fi consultat în articolul:

Cookies