Linia 19, blocată pe Calea Vitan din cauza unui accident. STB: Tramvaiele circulă deviat

11 iun. 2024
426 afișări
Linia 19, blocată pe Calea Vitan din cauza unui accident. STB: Tramvaiele circulă deviat
Linia 19, blocată pe Calea Vitan din cauza unui accident. STB: Tramvaiele circulă deviat | Sursa foto: Societatea de Transport București - STB SA - Facebook

Societatea de Transport București (STB) le-a transmis călătorilor că linia de tramvai cu indicativul 19 este blocată la acest moment pe Calea Vitan din Capitală. Mijloacele de transport public nu pot înainta, de mai bine de jumătate de oră, din pricina unui accident.

Linia 19, blocată pe Calea Vitan de zeci de minute

În jurul orei 17:00, STB le-a transmis bucureștenilor că linia 19 nu poate circula normal din cauza unui eveniment de circulație. Astfel că, tramvaiele au rămas blocate pe Calea Vitan, după stația cu numele „Piața Vitan”.

În urma acestui accident a fost afectată circulația mijloacelor de traznsport public de suprafață pe sensul de mers către „Chimopar”. Iată anunțul publicat pe pagina de „X” (fost Twitter) STB SA Clienți:

Linia 19 – blocata pe Calea Vitan, după stația Piața Vitan, pe sensul spre Chimopar. Cauza: eveniment de circulație.

Societatea a anunțat și că, în urma evenimentului de circulație, s-a luat decizia de a aplica măsuri de deviere a linei de tramvai de a fost afectată.

Linia 19 circulă în mod normal între terminalele „Zețarilor”‎ și „Chimopar”. De asemenea, acest tramvai are un număr impresionant de opriri. Mai precis, există 41 de stații în care oprește.

Persoanele care folosesc acest mijloc de transport public în mod normal, sunt sfătuite să caute rute alternative de transport până la reluarea circulației normale.

Ziua de marți, 11 iunie 2024, a fost una plină de evenimente ce au afectat circulația liniilor de trasnport ale STB. Până la acest moment au fost afectate:

  • Liniile de tramvai 14, 36 și 55
  • Linia de autobuz 312,
  • Linia de tramvai 16,
  • Linia de troleibuz 66,
  • Liniile de tramvai 16 și 36,
  • Linia de tramvai 10.

Dintre cele enumerate mai sus, cel mai mult a furat blocajul care a afectat liniile 14, 36 și 55. Acestea au fost împotmolite în zona Șoseaua Pantelimon/Bd. Chișinău pentru 48 de minute, între orele 08:22- 09:40). Tramvaiele nu au putut înainta din cauza unui accident de circulație.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies