Linia 143, blocată iar, de data aceasta pe Strada Baicului, pe sensul spre Arena Națională. STB: E un incendiu la un imobil din zonă

07 mai 2024
768 afișări
Linia 143, blocată iar, de data aceasta pe Strada Baicului, pe sensul spre Arena Națională. STB: E un incendiu la un imobil din zonă
Linia 143, blocată iar, de data aceasta pe Strada Baicului, pe sensul spre Arena Națională. STB: E un incendiu la un imobil din zonă | Foto simbol: Inquam Photos / Octav Ganea

Autobuzele de pe linia 143 sunt blocate pe Strada Baicului din cauza unui incendiu produs la un imobil din zonă, anunță Societatea de Transport București.

Linia 143 este blocată pe Strada Baicului din cauza unui incendiu

STB îi anunță pe călători, printr-o postare pe pagina de Twitter, că linia de autobuz 143 este blocată pe Strada Baicului, în stația Electronica, pe sensul spre Arena Națională din cauza unui incendiu.

Linia 143 – blocată pe Str. Baicului, până în stația Elecronica, pe sensul spre Arena Națională. Cauza: incendiu produs la un imobil din zonă.

Flăcările au cuprins patru case de pe Strada Culea Nicolae din Sectorul 2, iar o persoană a fost găsită carbonizată într-una dintre ele. Strada pe care intervin autospecialele este foarte îngustă și acest lucru îngreunează operațiunea pompierilor.

La ora 12:55, ISU București-Ilfov transmitea că incendiul a fost localizat. Pompierii lucrează la decopertare, pentru a lichida focarele rămase. Din informațiile oferite de Antena 3 CNN, cauza incendiului ar fi o candelă lăsată aprinsă în casă.

Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință, situată pe str. Culea Nicolae din Sectorul 2. Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum la o locuință tip parter și la acoperișul celei de-a doua, pe o suprafață de aproximativ 150 mp.

Pentru lichidarea incendiului, la fața locului s-au deplasat 8 autospeciale de stingere, 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, 1 autospecială de decarcerare și 2 ambulanțe SMURD.

Linia 143 a mai fost blocată în decursul acestei zile timp de 105 minute din cauza unui eveniment de circulație terți.

Liniile 143 si 243 – blocate pe Str. Doamna Ghica, în stația Doamna Ghica, pe sensul spre Baicului, respectiv spre Emil Racoviță. Cauza: eveniment de circulație terți. S-au aplicat măsuri de deviere.

Liniile 143 și 243 funcționează normal pe Str. Doamna Ghica. Deviere: 105 minute (08:17-10:25).

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies