Linia 138 își modifică traseul pentru a ajuta la decongestionarea traficului pe Bd. Iuliu Maniu. STB: Autobuzele vor circula, de sâmbătă, pe Drumul Osiei

15 feb. 2024
18757 Afișari
Linia 138 își modifică traseul pentru a ajuta la decongestionarea traficului pe Bd. Iuliu Maniu. STB: Autobuzele vor circula, de sâmbătă, pe Drumul Osiei
Linia 138 își modifică traseul pentru a ajuta la decongestionarea traficului pe Bd. Iuliu Maniu. STB: Autobuzele vor circula, de sâmbătă, pe Drumul Osiei | Sursa foto: Facebook - STB

Societatea de Transport anunță că de sâmbătă, 17 februarie, se va aplica o măsură care ar putea decongestiona traficul rutier de pe Bulevardul Iuliu Maniu. Astfel, se va modifica traseul liniei 138.

Linia 138 își modifică traseul

Începând de sâmbătă, 17 februarie, STB anunță că traseul liniei de autobuz 138 va fi modificat în zona capătului de linie „Complex Comercial Militari”, mijloacele de transport public aferente acestei linii urmând să circule pe Drumul Osiei, pe ambele sensuri, astfel:

  • Pe sensul spre „Dedeman Ghencea”: terminal „Complex Comercial Militari”, Alee complex comercial, Drumul Osiei, Bd. Iuliu Maniu, Str. Moinești, Bd. Timișoara, Str. Romancierilor, Drumul Taberei (inel și ramura de sud), Str. Brașov, terminal „Dedeman Ghencea”;
  • Pe sensul spre „Complex Comercial Militari”: terminal „Dedeman Ghencea”, Str. Prelungirea Brașov, Str. Brașov, Drumul Taberei (ramura de sud și inel), Str. Romancierilor, Bd. Timișoara, Str. Moinești, Bd. Iuliu Maniu, Drumul Osiei, Alee complex comercial, Rond complex comercial, terminal „Complex Comercial Militari”.

Trafic de coșmar pe Bd. Iuliu Maniu

Nu este ceva nou pentru șoferi să petreacă zeci de minute în traficul infernal de pe Bulevardul Iuliu Maniu. Zi de zi, mai ales la orele de vârf, când se vine și se pleacă de la locul de muncă sau de la școală, bucureștenii rămân blocați în această zonă.

Furioși, oamenii au început să întrebe pe Facebook care este motivul pentru care în zonă este așa de aglomerat. O întrebare a fost pusă pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”:

Știe cineva ce se întâmplă pe Iuliu Maniu, sens spre Autostrada? Se stă de cel 20 minute în același loc 😡😡😡

Există o cauză principală – lucrările la Drumul Osiei.

  • „Așa vor fi următoarele 3 luni minim pentru că unul dintre drumurile de acces către zona de blocuri din Chiajna a fost închis. Se adaugă obișnuita aglomerație de pe Maniu și se obține rețeta perfectă pentru stat în trafic…”
  • „De la ora 14:00 este așa traficul. Multa răbdare 🤷🏼‍♀️”
  • „Aglomerația e până la Drumul Roții. Asta din cauza că sunt lucrări la Drumul Osiei și or sa dureze vreo 3 luni.”

La începutul lunii, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, anunța că lucrările vor afecta atât programul STB, cât și circulația mașinilor, deoarece o bandă de circulație a fost închisă.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies