„Un autobuz a intrat în stâlp!” Linia 117, blocată pe Șoseaua Sălaj, în sensul spre Cartier Confort Urban. STB anunță „un eveniment de circulație” | UDPATE

04 iul. 2024
1624 afișări
"Un autobuz a intrat în stâlp!" Linia 117, blocată pe Șoseaua Sălaj, în sensul spre Cartier Confort Urban. STB anunță „un eveniment de circulație” | Sursa foto: STB - Facebook

Societatea de Transport București (STB) a anunțat că linia de autobuz cu indicativul 117 este blocată la acest moment din cauza unui accident ce s-a produs la capătul de linie „Cartier Confort Urban”. Un martor a transmis că autobuzul ar fi intrat într-un stâlp.

UPDATE ora 09:24: La acest moment, liniile 117 și 227 circulă normal. Acestea au fost blocate pentru aproape 2 ore:

Liniile 117 si 227 funcționează normal pe Șoseaua Sălaj. Blocare și deviere: 117 minute (06:53-08:50).

Linia 117, blocată pe Șoseaua Sălaj, în sensul spre Cartier Confort Urban

În jurul orei 07:16, STB le-a transmis bucureștenilor că liniile de autobuz 117 și 227 sunt blocate pe Șoseaua Sălaj, la capătul de linie de la „Cartierul Confort Urban”. Cele două linii au fost blocate din cauza unui accident produs în zonă.

A fost afectată circulația pe sensul de mers către Depoul Alexandria. Iată anunțul publicat pe contul de „X” (fost Twitter) STB SA Clienți:

Liniile 117 și 227 – blocate pe Șos. Sălaj, la plecarea de la capătul de linie Cartier Confort Urban, pe sensul spre Depoul Alexandria. Cauză: eveniment de circulație.

La ora 07:58, societate ce se ocupă de transportul public de persoane a anunțat că doar linia 117 este blocată în continuare. Din acest motiv, autobuzele întorc în zona Șoseaua Sălaj/Strada Munții Carpați:

Linia 117 este blocată în continuare. Autobuzele întorc în zona Șos. Sălaj/Str. Munții Carpați, pe sensul spre Cartier Confort Urban.

Un membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov” a transmis că un autobuz din flota STB ar fi intrat într-un stâlp și l-ar fi rupt. Astfel că, a fost afectată și circulația mașinilor în zona respectivă:

Capăt Pucheni blocat complet! STB a intrat în stâlp și a rupt stâlpul. 

Șoferii sunt sfătuiți să ocolească pe cât posibil aria, pentru a evita producerea de ambuteiaje. Conform Google Maps, traficul din zona respectivă se desfășoară lent la acest moment (ora 08:20). Iată harta:

Trafic îngreunat în zona Cartier Confort Urban
Trafic îngreunat în zona Cartier Confort Urban | Sursă foto: Captură Google Maps

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies