Linia 112 are traseul deviat în weekend. TPBI: sunt restricții de circulație pe Bulevardul Laminorului pentru „Străzi Deschise, București”

27 iun. 2024
1059 afișări
Linia 112 are traseul deviat în weekend. TPBI: sunt restricții de circulație pe Bulevardul Laminorului pentru „Străzi Deschise, București”
Linia 112 are traseul deviat în weekend. TPBI: sunt restricții de circulație pe Bulevardul Laminorului pentru „Străzi Deschise, București” | Sursă foto: TPBI

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a anunțat că în acest final de săptămână linia de autobuz cu indicativul 112 va avea un traseu modificat. Schimbarea intervine pentru a permite desfășurarea evenimentului urban „Străzi Deschise”.

Linia 112 are traseul deviat în weekend pentru „Străzi Deschise”

TPBI le-a transmis bucureștenilor care circulă cu mijloacele de transport ale STB că linia cu indicativul 112 nu va circula pe traseul său obișnuit în acest final de săptămână. Mai precis, traseul autobuzului urmează să fie deviat în zona Bulevardului Laminorului.

Decizia a fost luată după ce Brigada Rutieră a instituit o serie de restricții de circulație, cu ocazia evenimentului „Străzi Deschise, București”. Mașinile nu vor putea circula pe:

  • Bulevardul Laminorului, segmentul cuprins între Strada Olteniei și Bulevardul Bucureștii Noi.

Aceste restricții, ce au fost instituite pentru a asigura siguranța bucureștenilor care vor lua parte la evenimentul urban, vor fi valabile din data de 28 iunie 2024, ora 22:00, până pe 1 iulie 2024, ora 06:00.

În acest context, în intervalul mai sus menționat, linia de autobuz 112 va funcționa după cum urmează: Pe traseul de baza între terminalul „Complex Comercial Colosseum” și intersecția Șos. Chitilei/ Bd. Laminorului, iar, mai apoi, traseul va fi modificat pe:

  • Șoseaua Chitilei,
  • Bulevardul Bucureștii Noi,
  • Bulevardul Gloriei,
  • Strada Jiului,
  • Traseul actual până la capătul de linie „C.F.R. Constanța”.

TPBI a informat că vor fi afectate ambele sensuri de mers.

Te-ar mai putea interesa și:

Stațiile „Aeroport Henri Coandă Sosiri” au revenit la amplasamentul de baza

Din data de 20 iunie 2024 stațiile STB de la Aeroportul Henri Coandă, cele din zona de sosiri, au revenit la amplasamentele lor de bază.

Decizia a fost luată odată cu finalizarea lucrărilor de întreținere a drumui de acces în zona Terminalului Sosiri – Aeroportul Internațional Henri Coandă (Otopeni) – parter. Cele două stații corespund liniilor de autobuz cu indicativele:

  • 100 – circulă între „Aeroport Henri Coandă Sosiri”‎ și „Piața Unirii 2”, având un total de 10 de opriri în care oprește.
  • 442 – circulă între terminalele „Therme București”‎ și „Piața Presei”, având un total de 21 de stații în care oprește.
Cookies