Trafic ALERT | Accident pe șine, pe Șoseaua Mihai Bravu. STB: Linia 1, blocată în intersecția cu Calea Vitan, pe sensul spre Banu Manta | UPDATE

12 iun. 2024
27038 afișări
Trafic ALERT | Accident pe șine, pe Șoseaua Mihai Bravu. STB: Linia 1, blocată în intersecția cu Calea Vitan, pe sensul spre Banu Manta | UPDATE
Trafic ALERT | Accident pe șine, pe Șoseaua. Mihai Bravu. STB: Linia 1, blocată în intersecția cu Calea Vitan, pe sensul spre Banu Manta | Sursă foto: Info trafic București și Ilfov -Facebook

Societatea de Transport București îi informează pe călători cu privire la un eveniment de circulație care blochează tramvaiele de pe linia 1 pe Șoseaua Mihai Bravu, pe sensul spre Bulevardul Banu Manta.

UPDATE, ora 15:05: Linia 1 circulă normal pe Șos. Mihai Bravu, tramvaiele fiind blocate și circulând deviat timp de 90 de minute (13:25-14:55).

UPDATE, 14:45: STB a înființat o linie navetă de autobuz, de la Șura Mare până la Șoseaua Mihai Bravu – Strada Baba Novac.

Linia 1 este blocată în continuare. Pentru preluarea fluxului de călători, s-a format o linie navetă de autobuz, de la Șura Mare până la Șos.Mihai Bravu/Str.Baba Novac.

Știre inițială.

Tramvaiele de pe linia 1 circulă deviat

STB a anunțat pe rețeaua de socializare „X”, fostă Twitter, că linia 1 este blocată pe Șoseaua Mihai Bravu din cauza unui accident. Anunțul a fost făcut la ora 13:38.

Linia 1 – blocată pe Șos. Mihai Bravu, până în intersecția cu Calea Vitan, pe sensul spre Bd. Banu Manta. Cauza: eveniment de circulație terți.

La ora 13:43, STB a anunțat că tramvaiele circulă deviat, decizie luată ca urmare a accidentului ce s-a produs pe Șos. Mihai Bravu.

Linia 1 este blocată în continuare. Tramvaiele circulă deviat.

Un membru al comunității Info Trafic București și Ilfov, grup de Facebook administrat de Info Trafic România, a transmis următoarele:

Accident pe Mihai Bravu în apropiere de intersecția cu Calea Vitan.

Știre în curs de actualizare.

Cookies