Linia 1, blocată pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, spre Banu Manta, din cauza unui accident. STB: Tramvaiele circulă normal după 75 de minute | UPDATE

05 apr. 2024
382 afișări
Linia 1, blocată pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, spre Banu Manta, din cauza unui accident. STB: Tramvaiele circulă normal după 75 de minute | UPDATE
Linia 1, blocată pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, spre Banu Manta, din cauza unui accident. STB: Tramvaiele circulă deviat. Sursa foto: STB/Facebook

Linia 1 de tramvai este blocată pe Bulevardul Iancu de Hunedoara din București. Un accident rutier s-a petrecut în zona respectivă, fapt care a dus la blocarea circulației tramvaielor.

UPDATE, ora 11:32: STB anunță că linia 1 funcționează normal. Tramvaiele au fost blocate și deviate 75 de minute, în intervalul orar 10:05 – 11:20.

UPDATE, ora 11:15: Linia 1 încă este blocată, anunță STB. În urma impactului, o mașină a rupt gardul de protecție și a ajuns pe șina de tramvai.

Un membru al comunității Info Trafic Bucuresti si Ilfov a publicat imagini pe grupul de Facebook:

Sursa foto: Alexandra A/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov
Sursa foto: Alexandra A/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Tramvaiele circulă deviat

Societatea de Transport București (STB) i-a informat pe călători, prin intermediul paginii de Rețeaua X, că linia 1 este blocată pe Bd. Iancu de Hunedoara, pe sensul de mers către Bd. Banu Manta.

În zona respectivă s-a produs un accident rutier, motiv pentru care linia 1 este blocată. Societatea a mai anunțat că tramvaiele circulă deviat:

Linia 1 – blocată pe Bd. Iancu de Hunedoara, pe sensul spre Bd. Banu Manta. Cauza: eveniment de circulație terți. S-au aplicat măsuri de deviere.

Un accident grav s-a petrecut joi seară pe Bulevardul Iuliu Maniu din Sectorul 6 al Capitalei. O motocicletă a intrat cu brutalitate într-un autobuz STB care circula pe linia 178.

În urma impactului, motociclistul și-a pierdut cunoștința, iar pasagera acestuia a fost ușor rănită. La fața locului s-au prezentat mai multe echipaje de pompieri și SMURD.

Traficul a fost îngreunat în zona respectivă în urma accidentului. În plus, STB a anunțat că linia 178 a fost blocată în zona Bd. Iuliu Maniu/Drumul Bacriului, iar liniile 62, 137 și 138 au circulat cu dificultate:

Linia 178 – blocată în zona Bd.Iuliu Maniu/Drumul Bacriului. Cauza: eveniment de circulație. Liniile 62, 137 și 138 funcționează cu dificultate”, a transmis STB pe pagina de Rețeaua X.

Te-ar putea interesa și:

Cookies