Line up final la Summer Well 2024. Cine e cap de listă și cine cântă la festivalul de pe Domeniul Știrbei, din Buftea

17 mai 2024
1427 afișări
Line up final la Summer Well 2024. Cine e cap de listă și cine cântă la festivalul de pe Domeniul Știrbei, din Buftea
Line up final la Summer Well 2024. Cine e cap de listă și cine cântă la festivalul de pe Domeniul Știrbei, din Buftea. Sursa foto: Zile și Nopți

Organizatorii Summer Well au anunțat vineri, 17 mai, lineup-ul complet pentru cea de-a 13-a ediție a festivalului de muzică organizat la Domeniul Știrbey din Buftea. Astfel, cap de afiș pentru ediția din acest an sunt trupele Keane, Royal Blood, Nothing But Thieves și Two Door Cinema Club.

Summer Well, festivalul de muzică organizat la Domeniul Știrbey din Buftea, a ajuns în acest an la a 13-a ediție și tocmai a anunțat lineup-ul complet care va urca pe scene între 9 și 11 august 2024.

Summer Well a anunțat lista completă a artiștilor care vor cânta la cea de-a 13-a ediție a festivalului

Astfel, lista este condusă de nume mari la nivel global, unele dintre trupe fiind deja familiare cu scena principală de la Domeniul Știrbey. „Cap de afiș” sunt Keane, Royal Blood, Nothing But Thieves și Two Door Cinema Club, însă lista conține o mulțime de alte trupe și de artiști care vor ține lumea în priză la toate scenele care vor fi amenajate.

Prin această ediție Summer Well ne dorim să demonstrăm că numărul 13 este unul cu adevărat norocos. Un noroc care se materializează prin concerte live unice, experiențe și activități gândite special pentru publicul festivalului și o atmosferă care îmbină arta și cultura într-un mod captivant. Cu un line-up care îi include pe Keane, Nothing But Thieves și Tommy Cash, cred că suntem gata să oferim publicului o serie de momente cu adevărat memorabile, a transmis John Varbiu, organizator Summer Well.

Sursa foto: Facebook / Summer Well Festival

Cât costă biletele la ediția din acest an

Pentru ediția din acest an, biletele la Summer Well se pot cumpăra de la acest link la prețul de 475 lei, sumă la care se adaugă o taxă adițională de 6%. De asemenea, copiii sub 12 ani au accesul gratuit, asta doar dacă sunt însoțiți de un părinte. Practic, părintele trebuie să prezinte un bilet în care poate intra în festival atât el, cât și copilul său. Un părinte poate însoți un singur copil pe biletul său de acces.

Între timp, accesul copiilor cu vârste cuprinse între 12 și 16 ani este permis doar dacă aceștia au bilet valabil și dacă sunt însoțiți de un părinte. Și în acest caz, un părinte poate însoți un singur copil, potrivit organizatorilor.

CITEȘTE ȘI

Restricții de circulație pe strada Grațioasă, pentru șantierul de la metroul spre Otopeni. Metrorex anunță că sunt lucrări la Lotul 1 al Magistralei 6

VIDEO | Hai că prindem aripi! Doamna Firea ne face azi aeroportul din sud, ca să vină în București turiști de pe toată planeta. Dl. Băluță și județul Giurgiu vor cumpăra terenul

Șoferi STB, verificați pe trasee de polițiștii de la rutieră, care i-au pus să sufle în etilotest. Controalele au ca scop prevenirea accidentor

Cookies