Limitatoare de viteză pe strada unde o șoferiță a omorât două fete

05 mart. 2021
87 afișări
Limitatoare de viteză pe strada unde o șoferiță a omorât două fete

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunțat că au fost montate limitatoare de viteză pe strada unde o șoferiță a omorât două fete sâmbătă trecută.

Au apărut limitatoare de viteză pe strada unde o șoferiță a omorât două fete în cartierul Andronache din București.

Administrația Străzilor a montat vineri șapte limitatoare de viteză în cartierul Andronache, unde două fete au fost accidentate mortal în urmă cu câteva zile.

Anunțul a fost făcut de Radu Mihaiu, Primarul Sectorului 2, pe pagina sa de Facebook.

„Administrația Străzilor București montează azi 7 limitatoare de viteză pe strada Mențiunii. Asta nu repară ce s-a întâmplat, dar sperăm să prevină alte tragedii de acest fel”, a scris primarul Radu Mihaiu pe Facebook.

Două fete, în vârstă de șase și 21 de ani, au murit sâmbătă strivite de o mașină, condusă de o șoferiță în vârstă de 56 de ani, care consumae alcool înainte de a se urca la volan.

În urmă cu câteva zile, primarul Sectorului 2 Primarul Sectorului 2, a scris pe pagina sa de Facebook, referitor la accidentul din cartierul Andronache, că Bucureștiul a rămas în urmă cu indicatoarele, limitatoarele de viteză și marcajele rutiere.

„Fie că vorbim de indicatoare, de limitatoare de viteză sau de marcaje rutiere – cu toate am rămas în urmă în București. Sunt nenumărate solicitări de la cetățeni care au rămas nerezolvate. Sunt inclusiv zeci de cereri făcute direct de Primăria Sectorului 2, care nu au fost puse în practică (sensuri unice noi, indicatoare și limitatoare de viteză uzate care necesitau înlocuire, etc). Mecanismul nu merge. Centralizarea acestor nevoi la nivelul Primăriei Municipiului București îngreunează mult un sistem care trebuie să fie mai rapid”, a scris primarul pe Facebook.

Șoferiţa care a omorât două fete în București a fost eliberată, după ce Judecătoria Sectorului 2 a respins propunerea de arestare preventivă.

Cookies