LIGA I. Dinamo, prima înfrângere cu Stoican pe bancă. CFR Cluj, 1-0 cu Ceahlăul

de:
21 oct. 2013
0 Afișari
LIGA I. Dinamo, prima înfrângere cu Stoican pe bancă. CFR Cluj, 1-0 cu Ceahlăul

Astra şi-a dublat avantajul în minutul 21, prin reuşita lui Bukari, în timp ce elevii lui Flavius Stoican, aflat la primul eşec de la instalarea sa pe banca lui Dinamo, au redus din diferenţă în finalul primei reprize, prin Rus, informeaza Ziare.ro.

Oaspeţii au încheiat partida în inferioritate numerică, după ce Cosmin Matei a fost eliminat în minutul 80, primind al doilea cartonaş galben pentru că a aplaudat galeria.

În urma acestui rezultat, Astra îşi păstrează poziţia a doua în clasament, la 3 puncte în urma liderului Steaua, dar cu un joc în plus, în timp ce rămâne pe locul 9.

CFR Cluj a obţinut a doua victorie consecutivă în Liga I, scor 1-0 cu Ceahlăul, în deplasare, şi a oprit astfel invincibilitatea nemţenilor, care nu mai pierdusă din runda inaugurală, atunci când au fost învinşi de Steaua.

Unciul gol al întâlnirii de la Piatra Neamţ a fost marcat de Tade, în minutul 69, după o fază la care antrenorul gazdelor, Vasile Miriuţă, a acuzat un fault în atac.

Scorul etapei a fost reuşit de Pandurii Tg. Jiu, care a învins pe teren propriu cu 6-1 pe FC Botoşani, una dintre revelaţiile sezonului.

Matulevicius, Breeveld, Eric, de două ori, şi Alex, de asemenea dublă, au înscris pentru formaţia pregătită de Cristi Pustai, în timp ce golul de onoare al moldovenilor i-a aparţinut lui Vaşvari.

Etapa a 11-a a început vineri, atunci când Steaua a câştigat cu 4-0 în faţa Viitorului Constanţa, iar Corona Braşov a obţinut prima victorie din acest sezon, 2-1 cu FC Vaslui.

Sâmbătă, Oţelul şi Gaz Metan au remizat la Galaţi (1-1), iar Petrolul a învins cu 3-0 pe Săgeata Năvodari, astfel că ploieştenii continuă să se afle pe locul 3.

Ultimele meciuri ale etapei, Concordia Chiajna – FC Braşov şi U Cluj – ACS Poli Timişoara, vor avea loc luni.

Cookies