ȘTIRI

Ilie Năstase- meci demonstrativ, sâmbătă, la BRD Năstase-Ţiriac Trophy. Cu cine joacă

Croatul Goran Ivanisevic, fostul număr 2 mondial şi câştigător al turneului Wimbledon în 2001, cu o carieră ce numără 22 de titluri la simplu şi 9 titluri la dublu, revine la Bucureşti pentru un meci demonstrativ în care va face echipă cu fostul număr 5 mondial, Cedric Pioline, informează un comunicat de presă al organizatorilor. Jucătorul francez are în portofoliu 5 titluri la simplu şi 12 finale disputate printre care două la ATP Masters Series Monte Carlo şi una în cadrul US Open şi un titlu câştigat la dublu la Gstaad.

De cealaltă parte a fileului, Ilie Năstase şi Andrei Pavel vor face deliciul publicului într-un spectacol memorabil în care umorul şi momentele speciale vor transforma Arena Centrală în gazda perfectă pentru tenisul spectacol.

Iubitorii tenisului vor avea şansa să îl vadă pe legendarul Ilie Năstase într-un meci demonstrativ de dublu. Partener îi va fi Andrei Pavel, cel pe care Federația Română de Tenis l-a desemnat „racheta numărul 1” a anului 2007. Ocupant al numărului 13 mondial, Andrei Pavel are în palmares 3 titluri la simplu şi 6 la dublu.

Accesul la meciul demonstrativ este inclus în biletul achiziţionat pentru ziua de sâmbătă, 26 aprilie, și în abonamentele valabile pe toată perioada de desfășurare a turneului.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button