Lidl deschide un nou magazin în București, pe Strada Barbu Văcărescu. Inaugurarea are loc luni, 3 aprilie

29 mart. 2023
1262 afișări
Lidl deschide un nou magazin în București, pe Strada Barbu Văcărescu. Inaugurarea are loc luni, 3 aprilie
Lidl deschide un nou magazin în București, pe Strada Barbu Văcărescu. Inaugurarea are loc luni, 3 aprilie. Sursa foto: Lidl România

Lidl România anunță că își extinde rețeaua din țara noastră și deschide un nou magazin pe Strada Barbu Văcărescu din București. Marea inaugurare are loc luni, la data de 3 aprilie 2023.

Un nou magazin Lidl în București, pe Strada Barbu Văcărescu

Lidl continuă investițiile pe plan local prin deschiderea unui nou magazin în București, pe data de 3 aprilie. Acesta este situat în sectorul 2, pe Strada Barbu Văcărescu, Nr. 164 E, anunță Lidl într-un comunicat de presă.

Noul magazin are o suprafață de vânzare de peste 1.200 metri pătrați și dispune de 85 de locuri de parcare.

Orarul de funcționare:

  • de luni până sâmbătă, în intervalul orar 07:30 – 21:00;
  • duminică va fi deschis între orele 08:00 și 19:00.

Odată cu deschiderea acestui nou magazin, au fost create peste 20 de noi locuri de muncă.

Compania transmite că noul magazin Lidl din București dispune de soluții și tehnologii moderne, care contribuie la asigurarea standardelor înalte de eficiență energetică. Printre acestea:

  • sistem de iluminat LED, cu senzor de prezență,
  • sisteme de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

Inaugurarea magazinului Lidl din București continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl reușește să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acțiunilor companiei stând eficiența și demersurile de dezvoltare durabilă. În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România, transmite compania.

Cel mai mare depozit logistic din portofoliul companiei

În februarie 2023, Lidl a anunțat că inaugurează cel mai mare depozit logistic din portofoliul său, în comuna Fundeni din județul Călărași.

Acesta este amplasat în apropierea autostrăzii A2 și va deservi aprovizionarea a peste 55 de magazine din sudul și sud-estul României.

Cookies