Lidl deschide un nou magazin în Bucureşti

de:
14 aug. 2012
1 Afișari
Lidl deschide un nou magazin în Bucureşti

Joi, Lidl va inaugura un nou magazin în Capitală. Aceasta este unitatea cu numărul 143 de la nivelul întregii reţele Lidl de la nivel local. Noua unitate comercială, cea de-a zecea din Bucureşti, va fi deschisă în cartierul Pantelimon, pe Strada Morarilor nr. 4.

Cu ocazia deschiderii noii unităţi, retailerul german va organiza concursul „3 minute de cumpărături”. Această campanie de marketing le permite clienţilor care au achiziţionat din magazinul respectiv produse de minim 100 lei să participe la tragerea la sorţi pentru concursul „3 minute de cumpărături”. La tombolă pot participa cei care au făcut cumpărături de minimum 100 lei pe un singur bon, în săptămâna inaugurării. Persoana care va fi extrasă la tragerea la sorţi va intra în cursa contra cronometru în urma căreia va pleca acasă cu tot ce reuşeşte să pună în coş timp de 3 minute.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în peste 20 de ţări de pe bătrânul continent şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea celor aproximativ 9.000 de magazine din reţea. Cu peste 170.000 de angajaţi, Lidl se numără printre primii 10 comercianţi de produse alimentare la nivel mondial.

Cookies