ARHIVA B365

Liderul galeriei FC Dinamo, Mihnea Ionescu, a fost arestat pentru trafic de droguri

Mihnea Ionescu era monitorizat de anchetatori, după ce, în legătură cu acesta, au apărut informaţii legate de faptul că vindea droguri membrilor galeriei. Anchetatorii au identificat, în acest sens, peste 25 de persoane care au cumpărat canabis de la acesta.

Pe parcursul investigaţiilor, anchetatorii au stabilit că Ionescu, zis „Profesorul”, cumpăra drogurile de la un bărbat care aducea marfă en-gros din Olanda, după care le porţiona şi le vindea cu sume cuprinse între 50 şi 60 de lei gramul.

Redăm integral comunicatul DIICOT:

Procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. București au dispus prin Ordonanțele din 26.06.2014 reţinerea pentru o durată de 24 de ore a inculpaţilor:

    1. Ionescu Mihnea Valentin, zis „Profesorul”, unul dintre liderii galeriei echipei de fotbal Dinamo, sub acuzația de săvârșire a infracțiunilor de trafic de droguri de risc şi de deţinere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu. 

     În fapt, față de inculpat există suspiciunea rezonabilă că în data de 25.06.2014 a vândut unei persoane 39,78 de grame de Cannabis şi a deţinut, pentru consum propriu şi vânzare, cantitatea netă de 38,98 grame de Cannabis precum şi o hârtie ce conţinea cantitatea netă de 4,33 grame de Cannabis. Totodată el a fost depistat și în data de 17.04.2014 deţinând asupra sa cantitatea netă de 0,95 grame de Cannabis.

    2. Trandafir Alecsandru Aurelian, sub acuzația de săvârșire a infracțiunii de trafic de droguri de risc.

      În fapt, față de inculpat există suspiciunea rezonabilă că  în data de 25.06.2014 i-a vândut lui Ionescu Mihnea Valentin, cantitatea netă de 79,84 grame de Cannabis.

      Menționăm că prețul pentru un gram de Cannabis, pe piața de profil din București, variază între 30 și 40 de lei.

      În cauză au fost delegați pentru efectuarea unor acte de urmărire penală și polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov.

      Procurorii DIICOT – ST București au solicitat astăzi, 26 iunie a.c., Tribunalului București arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor doi inculpați.

      Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București a admis solicitarea DIICOT și a dispus emiterea mandatelor de arestare preventivă pentru ambii inculpați.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button