BAZAR

Liderul formaţiei Şuie Paparude nu poate respira singur. A fost intubat din nou

Potrivit unor surse de la Spitalul Judeţean Timişoara, medicii au decis, miercuri după-amiază, să îl reconecteze la aparate pe liderul formaţiei Şuie Paparude, Mihai Câmpineanu, din cauza unor complicaţii, anunță Mediafax. 

Conform surselor citate, Mihai Câmpineanu a fost din nou intubat şi sedat. Sursele citate susţin că a fost nevoie de reintubarea liderului formaţiei Şuie Paparude deoarece acesta nu poate respira singur.

Liderul formaţiei Şuie Paparude, Mihai Câmpineanu, a suferit un infarct miocardic, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la finalul unui concert susţinut la Timişoara. Colegii de trupă, care au şi sunat la 112, afirmau că Mihai Câmpineanu le-a spus, după concert, că are dureri puternice în zona pieptului, apoi acesta s-a prăbuşit la pământ. În cădere, cântăreţul s-a lovit la faţă.

Duminică dimineaţă, Mihai Câmpineanu a fost transferat de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Timişoara la Institutul de Boli Cardiovasculare, fiind supus unei coronografii, medicii luând decizia de a-i monta două stenturi pe artera pulmonară. De asemenea, Câmpineanu a fost supus şi analizelor neurologice, specialiştii fiind rezervaţi în privinţa stării neurologice a artistului după infarctul suferit.

Luni, Mihai Câmpineanu a fost transportat de la Institutul de Boli Cardiovasculare la Spitalul Judeţean din Timişoara, cu o ambulanţă specială, care asigură condiţii de terapie intensivă pe durata transferului. La Spitalul Judeţean, el a fost supus mai multor investigaţii medicale.

Marţi, directorul medical al Spitalului Judeţean din Timişoara, Florin Bîrsăşteanu, declara că lui Mihai Câmpineanu i s-au făcut unele investigaţii, un RMN, însă despre rezultate nu putea spune prea mult, la cererea familiei. El se afla în comă indusă de medicamente, fiind intubat, iar medicul spunea că starea lui nu era „foarte încurajatoare”, dar că el nu are leziuni hemoragice cerebrale.

Miercuri, Mihai Câmpineanu a ieşit din coma indusă şi era conştient. Directorul medical al Spitalului Judeţean din Timişoara, Florin Bîrsăşteanu, spunea că liderul formaţiei Şuie Paparude se află „pe un trend ascendent”. Câmpineanu a rămas sub supravegherea medicilor de la Secţia ATI a Spitalului Judeţean din Timişoara, unde este internat.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button