ȘTIRI

Liderul formației care a cântat aseară în Colectiv este fiul Anei Pascu, o mare scrimeră a României

„Sportul are la rîndul său un moment de cumpănă, liderul trupei Goodbye to Gravity, care cînta aseară fiind băiatul Anei Pascu, fostă mare scrimeră și președinta Federației Române de Scrimă. Alex Pascu se află la Spitalul de Urgență Floreasca, ieșind chiar acum cîteva minute din operație.  El a fost supus unei intervenții chirurgicale dificile, iar prognosticul medicilor rămîne rezervat. O piesă de pe albumul lansat aseara, la fosta fabrica „Pionierul”, din zona Pasajului Marasesti, este: „Ziua in care vom muri”, a scris jurnalistul Cătălin Tolontan pe blogul său. 

„Sunt la spital. Fiul meu este intubat! Nu putem spune nimic despre starea lui. Am vorbit cu el inainte de concert, era foarte entuziasmat, ca isi prezinta noul album! Eu nu eram de acord cu ce facea el, dar tatal lui a insistat! E unicul meu copil! Nu pot sa cred ce s-a intamplat. Ne-a ramas doar sa ne rugam pentru el!”, a declarat mama solistului Ana Pascu, pentru SportNews.ro.

De asemenea, solistul trupei „Goodbye To Gravity”,  Andrei Galut, este internat in stare grava la spitalul Elias, scrie cotidianul Adevarul.

Tanarul a devenit cunoscut dupa ce a castigat finala celei de-a doua editii Megastar, in anul 2008. Andrei s-a nascut la data de 2 august 1984 si a terminat Universitatea Politehnica din Timisoara.

Alex Teodorescu, care s-a aflat vineri noaptea in Clubul Colectiv, a povestit, pe blogul lui, ca prima reactie a lui Andrei, in momentul in care a vazut primele flacari a fost sa ceara un extinctor. „Initial, nu s-a panicat nimeni, solistul Andrei Galut si-a pastrat calmul cerand pe un ton foarte calm un extinctor pentru a remedia problema din scurt. Nu a venit acel extinctor”, a povestit Alex.

27 de tineri au murit în urma incendiului care a izbucnit, vineri seara, la clubul Colectiv din București. Alți 184 de oameni sunt răniți.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button