Liderul clubului de motociclişti Hells Angels Bucureşti, arestat

20 nov. 2020
145 Afișari
Liderul clubului de motociclişti Hells Angels Bucureşti, arestat

Marius Lazăr, liderul clubului de motociclişti Hells Angels Bucureşti a fost arestat preventiv în urma unei decizii a Curţii de Apel Bucureşti, într-un dosar de trafic de cocaină instrumentat de DIICOT.

Împreună cu el au fost arestați și doi neozeelandezi.

Potrivit procurorilor, rețeaua era coordonată de persoane aflate în detenție în Noua Zeelandă, iar drogurile au fost traficate din SUA unor grupări cunoscute de crimă organizată din Europa și Noua Zeelandă.

Potrivit deciziei instanţei, Marius Lazăr, Michael Matthews Murray şi Patrick Johnson Marc au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, în vederea predării lor către autorităţile judiciare din Statele Unite ale Americii, pentru executarea mandatului de arestare emis în 4 noiembrie de un magistrat al Tribunalului Districtual al Statelor Unite ale Americii pentru Districtul de Est al Statului Texas.

Cererea de extrădare formulată de autorităţile din SUA va fi discutată de Curtea de Apel Bucureşti în 16 decembrie.

Cei doi neozeelandezi şi şeful clubului de motociclişti Hells Angels Bucureşti au fost prinşi în urma unei ample operaţiuni de destructurare a unei grupări internaţionale de traficanţi de cocaină. La percheziţii au fost folosite drone de supraveghere, fiind găsite într-un depozit 12 motociclete şi două autoturisme de lux, mari sume de bani, o armă letală şi cantitatea de 100 de grame de cocaină.

Sursă foto: G4Media.

Cookies