LA MINE-N CARTIER

Licitație de peste 11 milioane de lei în Sectorul 6. ADP vrea să cumpere zeci de autoutilitare şi alte mașinării

O licitație de peste 11 milioane de lei a fost lansată recent în Sectorul 6. ADP vrea să cumpere zeci de autoutilitare şi alte mașinării, printre care autoutilitare pentru transport de marfă și persoane, buldoexcavatoare, tractoare și multe autostropitoare.

Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 (ADP S6) a anunțat, vineri, că a lansat pe SICAP o licitaţie pentru 40 de autoutilitare şi alte tipuri de mașini. Valoarea totală este estimată undeva la 11.495.173 lei, transmite Agerpres.

Primarul Ciprian Ciucu pregătește o flotă întreagă de vehicule venite în ajutorul angajaților ADP pentru a continua dezvoltarea Sectorului 6.

Sectorul 6 se înzestrează cu autoutilitare și mașini speciale

Practic, contractul împărţit în nouă loturi dorește achiziționarea următoarelor vehicule:

– 12 autoutilitare pentru transport marfa şi persoane;

– 15 autostropitoare;

– o autobasculantă;

– un buldoexcavator;

– 3 mini-încărcătoare;

– un tractor cu accesorii;

– 5 minitractoare cu accesorii;

– un mini-excavator cu accesorii;

– o autospecială de ridicat auto

Licitație pentru un contract pe următorii cinci ani și jumătate

Condițiile licitației mai arată că în vederea evaluării ofertelor, componenta financiară reprezintă 95%, în timp ce termenul de livrare alte cinci procente. Contractul este prevăzut să aibă o durată de 68 de luni, adică undeva pe la 5 ani și jumătate. Termenul de primire a ofertelor este de aproximativ o lună, acestea putând fi depuse până în 12 august.

Ciprian Ciucu a anunțat recent dezvoltarea primului PUZ din Sectorul 6

Zilele trecute primarul Ciprian Ciucu a anunțat demararea primului PUZ din Sectorul 6, după ce a transmis că unul dintre obiectivele sale la primărie este să  să facă urbanism ca la carte.

Chiar acum ne apucăm să lucrăm la primul Plan de Urbanism Zonal ce va fi realizat pe parcursul următorului an.Garantez că tot procesul va fi transparent și participativ, realizat cu implicarea cetățenilor din zonă. Zona 17 este teritoriul Sectorului 6 cuprins între bd. Ghencea (sud), bd. Timișoara (nord), str. Valea Oltului (est) și Șoseaua de Centură (vest).

Edilul mai spune că Primăria Sectorului 6 va gândi dezvoltarea Zonei 17 din toate punctele de vedere, pe baza standardelor de urbanism moderne, fără a face rabat la calitatea dezvoltării.

De asemenea, toți dezvoltatorii vor fi tratați ca parteneri în dezvoltare, vor fi consultați și ascultați, pentru realizarea PUZ-ului, mai transmite primarul Ciucu.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button