BAZAR

Licitaţie caritabilă pentru victimele din Colectiv: 58 de artişti plastici şi-au donat lucrările

Miercuri va fi organizată o licitatie caritabila pentru a veni in sprijinul victimelor din clubul Colectiv. 58 de tineri artisti plastici si-au donat lucrarile pentru a fi valorificate in cadrul licitatiei online care va avea startul la ora 21.00. Lucrarile artistilor vor fi expuse online inca 14 zile dupa aceasta data, timp in care pot fi vizualizate pe platforma dedicata si pot fi rezervate in baza copiei unui act de identitate.

Plata pentru lucrarea preferata va fi efectuata in contul asociatiei non-profit Beneva care va pune la dispozitia cumparatorilor un act de donatie, cu ajutorul caruia vor fi repartizati apoi si banii strasi celor care au suferit in urma incendiului devastator din seara de 30 octombrie 2015.

Cele 75 de lucrari de arta si obiecte de design donate de cei 58 de tineri artisti romani reprezinta un gest solidar cu toti cei care au fost afectati direct sau indirect de tragedia din clubul Colectiv: familie, prieteni, fani, colegi, artisti. Toti banii stransi in urma licitatiei caritabile sunt destinati celor aflati acum in mare nevoie si durere, cu speranta ca acest simplu gest nu este nici nesemnificativ si nici singular printre cei care sunt alaturi de victimele din Clubul Colectiv, potrivit organizatorilor.

Colectia de lucrari donate poate fi accesata la link-ul http://zimanauctions.com/colectiv-benefit-auction
Echipa Ziman Auction va sta la dispozitie logistic atat in ziua licitatiei, miercuri, 25 noiembrie 2015, cat si pe parcursul urmatoarelor 14 zile in care lucrarile vor fi accesibile publicului online. Puteti participa direct la licitatie prin crearea unui cont personal de logare, fie puteti contacta echipa telefonic pentru a rezerva lucrarile de care sunteti interesati si pentru a specifica pretul maxim pe care il puteti oferi.

„Noi credem că fiecare gest de ajutor contează. De aceea Ziman Auctions, prin intermediul Licitației de caritate „Colectiv” prezintă o selecție de 75 de lucrări de artă și obiecte de design donate de artiști și colecționari pentru victimele incendiului din clubul Colectiv. Licitația este organizată de Asociația Beneva și susținută nonprofit de Ziman Auctions. Sumele încasate în urma donațiilor și în urma achiziționării lucrărilor din licitația de caritate  vor fi donate integral victimelor Colectiv. Fiind vorba de o licitație de caritate Ziman Auctions nu percepe comision pentru achizițiile din cadrul licitației.

Miercuri, 25 Noiembrie, ajutorul tău contează. Poți face direct o donație sau poți achiziționa o lucrare semnată de Anca Boeriu, Otilia Cadar, Laura Covaci, Suzana Fântânariu, Horea Paștina, Florica Prevenda, Alexandru Rădvan, Mihai Sârbulescu, Valeriu Șchiau, Lucian Țăran și mulți alții”, anunţă echipa ZIMAN AUCTIONS, într-un comunicat de presă.

Lista completa a artistilor donatori este următoarea:

1. Marie Helen Cange
2. Marius Cristea
3. Constanta Crisan
4. Horea Pastina
5. Mihai Sirbulescu
6. Brandusa Bontea
7. Mircea Schlotter
8. Anca Boeriu
9. Mihai Lupu Calota
10. Emil Craioveanu
11. Suzana Fantanariu
12. Iuliana Vilsan
13. Alexandru Radvan
14. Valeriu Schiau
15. Aurel Vlad
16. Raluca Arnautu
17. Josephine
18. Ligne Roset
19. Malabar
20. Andreea Rus
21. Linda Saskia Menczel
22. Marilena Murariu
23. Nicoleta Mitrache
24. Adrian Lulciuc
25. Florica Prevenda
26. Lucian Taran
27. Otilia Cadar
28. Maria Ecaterina Rusu
29. Cristina Joia
30. Irinel Cirlanaru
31. Madalina Baracu
32. Raluca Gheorghe
33. Alina Cheroase
34. Diana Bobar
35. Gatelli
36. Dana Simion
37. Irina Florescu
38. Aurelian Constantin Popovici
39. Mihai Verbitchi
40. Ileana Oancea
41. Stefan Pelmus
42. Alexandru Papuc
43. Eliza Popa
44. Vasile Popa
45. Florea Radu (Flower)
46. Lazlo Botar
47. Miruna Budisteanu
48. Nicoleta Bujor
49. Otilia Canavra
50. Eduard Coman
51. Laura Covaci
52. Ciprian Berchi
53. Alina Aldea
54. Ioana Andrei
55. Alecu Gabriel Leonard
56. Nicoleta Bujor
57. Ana Mirisan
58. Galeriile Buhara


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button