ESENTIAL

Licitaţia pentru DEZINSECŢIA în Bucureşti a fost SUSPENDATĂ

Primăria Capitalei spera ca săptămâna aceasta să aibă un câştigător al licitaţiei de dezinsecţie pentru tot Bucureştiul. Doar că una dintre firmele participante a depus, din nou, contestaţie, potrivit digi24.ro.

„Primăria Municipiului Bucureşti a suspendat procedura de achiziţie publică până la primirea motivării deciziei Curţii de Apel pentru punere în aplicare”, scrie într-un comuncat al Primăriei Generale.

Până atunci, se fac tratamente împotriva ţânţarilor doar în zonele pe care le administrează Primăria Generală. Centrul de Protecţie a Plantelor, aflat în subordinea municipalităţii, are însă la dispoziţie doar şapte maşini de intervenţie. Instituţia susţine că face tot ceea ce poate în condiţiile date.

„Am făcut tratamente în parcurile din nordul Capitalei, Herăstrău, Mioriţa, Bordei, Floreasca, Cişmigiu. Am trecut de două ori pe acolo. Urmează partea a doua, în vest. Ar mai fi Tineretului, Carol, Unirii”, a declarat Tudorel Popa, şeful Serviciului Tratamente Fitosanitare al Centrului de Protecţie a Plantelor.

Potrivit contractului care urmează să fie încheiat, Primăria Capitalei va plăti aproape 8 milioane de euro pentru tratamentele de dezinsecţie şi deratizare, în următorii patru ani.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button