BAZAR

Lichidare de stocuri la Profi. Reduceri de preţuri de până la 80%

În această săptămână, Profi Rom Food va trece la o lichidare de stocuri radicală. Multe produse din portofoliul retiler-ului vor fi vândute cu preţuri reduse 30% – 80% din tarifele practicate uzual la rafturi.

Dunga neagră de pe panourile Profi completează accesoriile negre purtate discret de angajaţii magazinelor, iar rafturile marcate cu negru şi alb semnalează produsele cu cele mai bune preţuri.

“Produsele sunt extrem de ieftine în aceasta saptamana după care, pe 13 februarie, toate magazinele reţelei se închid,” a declarat Pawel Musial, directorul general al companiei Profi Rom Food.

În ultimele zile s-a discutat mult despre motivul care a determinat magazinele să adopte o mişcare atât de radicală. “Deocamdată nu avem nimic de declarat în afara de faptul ca ne sfatuim clientii sa se bucure de aceasta ocazie cat inca mai pot!”, a mai spus Pawel Musial.

Potrivit unor surse din piaţă, toate unităţile comerciale din portofoliul Profi Rom Food vor fi închise pentru o zi şi redeschise pe 14 februarie fiindcă se vizează repoziţionarea reţelei de retail. „Este vorba de o acţiune de marketing. O vor închide pe 13 şi o vor redeschide pe 14 februarie. Este o acţiune de repoziţionare a reţelei care mult timp a fost considerată discounter. Acum se va poziţiona ca reţea de supermarketuri”, a declarat o sursă din piaţă, citată de zf.ro.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button