Librărie Diverta, deschisă în locul Librăriei Bastilia din Piaţa Romană nr. 5

de:
13 mai 2015
0 Afișari
Librărie Diverta, deschisă în locul Librăriei Bastilia din Piaţa Romană nr. 5

Cu ocazia deschiderii, Diverta invită cititorii pe data de 15 mai, ora 17.00, în noua locație din Căderea Bastiliei la lansarea cărții Jurnalul unui câine scris de un puric Dan, cel mai recent titlu al scriitorului Dan Puric, informează un comunicat de presă remis B365.ro.

Totodaotă, reprezentanţii companiei anunţă că toți clienții care trec pragul magazinului în prima lună de la deschidere vor beneficia de 15% reducere pentru orice produs cumparat.

„Magazinul este organizat după un concept nou, unic pentru retailer, datorită arhitecturii clădirii, care permite organizarea spațiului în zone de interes pentru clienți. Diverta din Căderea Bastiliei va miza pe zona universitară în care se află și va veni în întâmpinarea tinerilor printr-un mix de produse pe gustul lor, ce include gadgeturi unice pe piață, jocuri de societate, jocuri video, colecții de papetărie fashion, la care se adaugă cărți, jucării și filme. Din dorința de a le oferi celor care îi calcă pragul o experiență completă de petrecere a timpului liber, retailerul va fi gazda permanentă a unor activități diverse, precum lansări de carte, workshopuri dedicate copiilor și adulților, seri de lectură, într-un spațiu special amenajat la mansardă. Din iunie, Divertei i se va alătura o cafenea unde pasionații de boardgame-uri vor putea testa ultimele noutati din domeniu.”, se mai precizează în comunicat.

Cookies