ESENTIAL

Liberalii îl acuză pe Sorin Oprescu că a bătut palma cu Elena Udrea

Partidul Naţional Liberal şi Partidul Conservator iau act cu dezamăgire şi îngrijorare de pasivitatea complice a primarului general Sorin Oprescu faţă de tentativa Elenei Udrea şi a grupului său de interese politico-financiare de a pune mâna pe toţi banii publici ai Bucureştiului prin promovarea aşa-numitei „Legi a Capitalei”. Ne exprimăm regretul că Sorin Oprescu a înţeles să răspundă apelurilor noastre privind declanşarea procedurilor de organizare a unui referendum local, prin care bucureştenii să se pronunţe dacă sunt sau nu de acord cu escrocheria legislativă a Elenei Udrea, cu asigurări publice că va declanşa referendumul „mai la vară”, sau la „Sfântul Aşteaptă”. Însă vremea miştourilor ieftine a trecut”, se arată într-un comunicat de presă al Alianţei de Centru Dreapta, citat de REALITATEA.NET

Documentul subliniaza că „ amânarea cu încă o lună a declanşării referendumului le oferă Elenei Udrea şi mafiei din spatele acesteia şansa de a trimite aşa-zisa „Lege a Capitalei” în dezbaterea Parlamentului dominat de clica PD, fără ca bucureştenii să poată folosi singura armă prin care ne pot sancţiona pe toţi: votul. I-am cerut public primarului general Sorin Oprescu să rămână partenerul bucureştenilor. Din păcate, a ales să devină partenerul Elenei Udrea. Identitatea de viziune cu Elena Udrea privind viitorul Bucureştiului, exprimată public de primarul general prin sintagme de genul „să fie un buget, şi nu şapte”, „să rămână primarii, dar să le luăm competenţele”, devine complicitate tacită cu Elena Udrea în ignorarea voinţei cetăţenilor Capitalei”.

Reprezentanţii Alianţei de Centru-Dreapta PNL-PC Bucureşti, au decis declanşarea campaniei de strângere de semnături pentru susţinerea referendumului local privind schimbarea organizării administrative a Capitalei, începând cu săptămâna 7-13 martie 2011.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button