Liber la vaccinare în centrul din Grand Arena. Se folosesc trei tipuri de vaccin

15 iun. 2021
482 Afișari
Liber la vaccinare în centrul din Grand Arena. Se folosesc trei tipuri de vaccin

Începând de ieri oamenii se pot vaccina, la liber, în centrul din Grand Arena Mall, cu unul dintre cele trei tipuri de vaccin aprobate în UE.

Primăria Sector 4 a anunțat că în centrul de vaccinare din Grand Arena oamenii se vor putea vaccina la liber, cu unul din cele trei tipuri de vaccin, Pfizer, Astra Zeneca sau Johnson and Johnson.

 

 

”Anunț important pentru cei care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19! Începând din 14 iunie, oamenii se pot imuniza, la liber, în Grand Arena Mall, cu unul dintre cele trei tipuri de vaccin apropate în Uniunea Europeană. Ori cu Pfizer, ori cu Astra, ori, mai nou, cu Johnson! Este singurul centru din Sectorul 4, unde lumea poate găsi o gamă vastă de vaccinuri”, sună anunțul PS4.

Anunțul vine în contextul în care România va suspenda o parte din dozele de vaccin pe care ar trebui să le primească în perioada următoare pentru a avea un management mai bun al stocurilor, în condițiile în care din cele aproape 15 milioane de doze recepționate până acum, doar 60% au fost folosite, iar vaccinul riscă să iasă din termenul de valabilitate, potrivit unui anunț al autorităților făcut marți.

De asemenea, numărul persoanelor dornice să se vaccineze a scăzut, iar mai multe centre de vaccinare vor fi închise, în timp ce pentru alte centre va fi redus programul.

Cookies