Liber la construirea de benzinării în centrul oraşului

de:
03 mart. 2011
0 Afișari
Liber la construirea de benzinării în centrul oraşului

Conform noului regulament, cara va fi supus la vot în Consiliul General al Municipiului Bucureşti, în zona centrală a oraşului vor putea fi construite puncte de alimentare cu combustibil cu maxim două pompe, cu o clădire anexă, dar fără construcţii auxiliare (magazine, spaţii de cazare, spălătorii de maşini, ateliere de reparaţii, parcări etc.). Inelul principal de circulaţie al Capitalei, la care se referă acest punct, cuprinde Bd. Iancu de Hunedoara, Șos. Ștefan cel Mare, Șos. Mihai Bravu, Prelungire Șos. Mihai Bravu, Calea Văcăreştilor, str. Niţu Vasile, Str. Izvorul Rece, Drumul Găzarului, str. Grigore Vodă, străpungere peste Șoseaua Giurgiului până la intersecţia cu prelungirea str. Progresului, Str. Progresului, Bd. Geniului, Șos. Grozăveşti, Pasajul Basarab, Șos. Nicolae Titulescu până la Iancu de Hunedoara.

În zona II, de-a lungul inelului median al Capitalei, vor fi construite puncte de alimentare cu combustibil cu maximum patru pompe, cu o clădire anexă, dar fără construcţii auxiliare. Benzinăriile vor putea avea clădiri auxiliare doar în zona III a oraşului (între inelul median şi limita oraşului).

Pentru benzinăriile existente va exista doar restricţia extinderii lor. Propunerea de modificare a Regulamentului privind regimul de amplasare a staţiilor de distribuţie a carburanţilor pentru alimentarea autovehiculelor în municipiul Bucureşti se află în dezbatere publică până pe 16 martie.

Cookies