BAZAR

LEXI, DANSATOAREA Loredanei Groza, A MURIT

Problemele de sănătate ale fetei au început pe 20 august când, potrivit declaraţiilor mamei, a fost dusă la Institutul ORL „Dr. D. Hociotă” din Bucureşti. „Începuse să o doară capul. Am fost cu ea la institutul din Panduri şi a fost diagnosticată cu otită. Am tratat-o pentru această afecţiune timp de o săptămână. A fost văzută de trei ori de doctorul de urechi care ne-a spus pe 26 august că putem să întrerupem tratamentul cu antibiotice”, povesteşte Cristina Olteanu mama Alexandrei, citată de evz.ro.
Pentru că tânăra se plângea în continuare de dureri cumplite de cap, ea a fost dusă din nou de părinţi la spital, de data aceasta Institutul „Matei Balş”. Părinţii suspectau o meningită, însă doctoriţa de gardă, a cărei identitate nu a fost dezvăluită nici de spital şi nici de părinţi a considerat că nu prezintă întreaga simptomatologie specifică meningitei şi, prin urmare, a trimis-o acasă.
După un alt diagnostic greşit, pus de un medic de la Ambulaţă – otită severă – Alexandra a ajuns la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, unde i s-a pus diagnosticul corect, fata fiind transportată de urgenţă la „Matei Balş”.
Aici, în ciuda tratamentului, organismul ei a cedat, Alexandra stingându-se din viaţă în această seară.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button