Leșin de Oscar pe Calea Griviței. O femeie care și-a înscenat un accident primește marele premiu: dosar penal cu probă video

26 apr. 2021
759 afișări
Leșin de Oscar pe Calea Griviței. O femeie care și-a înscenat un accident primește marele premiu: dosar penal cu probă video

O femeie din București s-a gândit să-și însceneze un accident, dar nu și-a dat seama că momentul este surprins de o cameră de supraveghere. Polițiștii au prins-o cu minciuna și i-au deschis dosar penal după ce au văzut imaginile.

Leșin de Oscar pe Calea Griviței

Așa-zisul „accident” s-a petrecut duminică, 25 aprilie, pe Calea Griviței din București, în jurul orei 19:00. Femeia s-a gândit să-și însceneze un accident și s-a aruncat pe șosea, chiar în fața unui autoturism.

Bineînțeles că în momentul în care femeia a rămas întinsă pe jos, atât șoferul, cât și prietenii acestuia, au coborât din mașină să vadă ce s-a întâmplat cu ea, în condițiile în care se aruncase pe șosea, la cel puțin un metru de mașină.

Oamenii din autoturism au întrebat-o pe femeie dacă se simte bine, iar aceasta le-a răspuns că au lovit-o cu mașina, după care ea a sunat la 112.

Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere se poate observa cum femeia merge pe jos, chiar pe șosea, printre mașini. Iar în momentul în care ajunge în dreptul trecerii de pietoni, acolo unde marcajul era foarte puțin vizibil, se aruncă în fața mașinii.

O femeie care și-a înscenat un accident primește marele premiu: dosar penal cu probă video

Șoferul mașinii circula cu viteză redusă și a oprit cu mult înainte ca femeia să se arunce, crezând că acesteia i s-a făcut rău.

Șoferul a rămas înmărmurit atunci când femeia a sunat la 112 și a anunțat autoritățile că a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni.

Norocul conducătorului autovehiculului a fost ca în zonă să existe o cameră de supraveghere funcțională, iar acolo a fost surprins tot momentul.

Imaginile au fost văzute și de polițiștii ajunși la așa-zisul „accident”, iar femeia a fost prinsă cu minciuna și acum este cercetată penal.

Sursă foto&video: Facebook.

Cookies