Les week-ends FILM MENU: 12-14 noiembrie

de:
09 nov. 2010
1 Afișari
Les week-ends FILM MENU: 12-14 noiembrie

Filmele propuse de revista FILM MENU continua in luna noiembrie la cinema Elvira Popescu. In week-end-ul 12-14 noiembrie vor rula:

Vineri 12 noiembrie

20h00: Les Plages d’Agnes (Plajele lui Agnes), Franta 2008, subtitrari engleza, 110 minute
regia Agnes Varda

Agnes Varda isi exploreaza propriul trecut personal si artistic intr-un mod jucaus si inteligent, apeland la fotografii, la filmari din trecut, dar si la inscenari pline de imaginatie ale unor tablouri sau opere de arta iubite.

Sambata 13 noiembrie

19h00: Ma Nuit chez Maud (Noaptea mea cu Maud), Franta 1969, subtitrari engleza, 110 minute
regia Eric Rohmer
cu Jean-Louis Trintignant, Francoise Fabian

Jean-Louis, un catolic devotat, se muta intr-un orasel de provincie si isi propune sa se casatoreasca cu Francoise, o tanara pe care o contempla de la distanta in timpul slujbelor religioase. Intr-o seara, ajunge impreuna cu un vechi prieten acasa la Maud, o femeie recent divortata, si sfarseste prin a ramane peste noapte la ea, purtand discutii filosofice in dormitorul acesteia. A doua zi, premediteaza insa o intalnire cu Francoise, in ciuda faptului ca Maud este, dupa toate aparentele, femeia vietii lui.

Duminica 28 iunie

19h00: Céline et Julie vont en bateau (Celine si Julie se dau cu barca), Franta 1974, subtitrari engleza, 190 minute
regia Jacques Rivette
cu Juliet Berto, Dominique Labourier, Bulle Ogier

Doua tinere misterioase isi ocupa existenta diurna cu solutionarea unei bizare melodrame desfasurate intr-o lume halucinatorie paralela.

Cookies