BAZAR

Leonard Miron și iubitul său vor avea un copil cu ajutorul unei prietene

La finalul anului trecut a făcut dezvaluirea vieții lui. Leonard Miron a recunoscut că este homosexual și că are o relație cu un spaniol. Însa acum, fostul prezentator TV în vârstă de 44 de ani își dorește să devina părinte, așa ca va avea un copil. Viitoare mamică este Louise Roberts, fostă însoțitoare de bord și avocat în Anglia, pe care cuplul o cunoaște de 10 ani. S-au întâlnit pe vremea când Leonard lucra în Aeroportul Gatwick, el fiind cel cu care Louise şi-a dat examenul de însoţitor de zbor. Ea a fost și cea care a venit cu ideea înseminarii artificiale pentru a-i ajuta pe cei doi îndrăgostiți să își vadă visul cu ochii: acela de a deveni părinți. Însă, potrivit lui Leonard, venirea pe lume a lui Leonard jr este deocamdată în așteptare.

„Venirea pe lume a lui Leonard jr este deocamdată în stand by. După euforia iniţială am stat şi ne-am gândit mai bine… Louise urmează să intre în baroul londonez în primăvara anului viitor, ceea ce înseamnă o perioadă plină de examene şi de stres pentru ea. (…) În plus, eu şi Miguel suntem în plină perioadă de tranziţie de la viaţa de oraş la viaţa la ţară. (…) Dar cu siguranţă nu e un capitol încheiat. La anul, sunt şanse să ne vedem visul cu ochii”, a declarat Leonard pentru libertatea.ro.

Potrivit fostului prezentator, un copil are nevoie întotdeauna de o mamă, aşa că, dacă vor reuşi să aiba un copil, acesta va fi crescut de toti trei. Leonard Miron şi iubitul lui, Miguel, s-au cunoscut în România. Pe atunci, partenerul fostei vedete TVR lucra la British Council, la Bucureşti.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button