Leonard Doroftei, implicat într-un accident rutier

de:
03 aug. 2013
0 Afișari
Leonard Doroftei, implicat într-un accident rutier

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Mehedinţi, subcomiarul Nicolae Lohon, citat de Mediafax și preluat de rtv.net, accidentul s-a petrecut în jurul orei 19:10, pe DN 6, în apropierea viaductului Bahna dintre Drobeta Turnu Severin şi Orşova, Leonard Doroftei fiind cel care a sunat la 112.

Conform aceleiaşi surse, boxerul a anunţat că, în timp ce se deplasa pe DN 6, maşina pe care o conducea a fost lovită de o autoutilitară, în impact oglinda retrovizoare, dar şi parbrizul maşinii lui Leonard Doroftei fiind sparte. Acesta a mai spus că cioburile parbrizului spart l-au rănit la mână.

La faţa locului a fost trimisă o ambulanţă, dar sportivul nu a avut nevoie să fie transportat la spital.

„A şters oglinda şi mi-a spart geamul din partea şoferului. A fost o pocnitură. Erau câteva cioburi în piele, câteva trăieturi mici, dar nimic grav. Eram în tunelul Vârciorova, după Turnul Severin. A venit salvarea, m-au spus unor teste şi n-am absolut nimic. Eram singur în maşină. Mă îndrept spre finala campionatului de la Reşiţa”, a explicat Leonard Doroftei, pentru România TV.

Leonard Doroftei le-a spus poliţiştilor că şoferul autoutilitarei care l-a agăţat în trafic nu a oprit, ci şi-a continuat drumul.

Poliţiştii de la Serviciul Rutier au format mai multe filtre în încercarea de a-l depista pe şoferul care a fugit de la locul accidentului.

Cookies