ȘTIRI

Leonard Cohen Live

Old Ideas World Tour 2012 survine deosebitului succes înregistrat de turneul artistului din perioada 2008-2010, un lung periplu pe toate meridianele globului, cu seri de spectacole în care Leonard Cohen a cules aplauze furtunoase din partea spectatorilor cuceriți definitiv de muzica sa.

Îndrăgitul artist va interpreta majoritatea pieselor care l-au transformat în legendă, dar și melodii noi, extrase de pe cel mai recent material de studio. Albumul, intitulat Old Ideas, a reușit clasarea pe locul I în topurile din întreaga lume, iar asta încă din prima săptămână de la apariție. Acest fapt constituie o premieră chiar și pentru un artist de talia lui Leonard Cohen.

Cariera lui Leonard Cohen se întinde pe șase decenii, interval în care creația sa a fost apreciată și a devenit un reper solid, atât din punct de vedere muzical, cât și liric. Albume devenite clasice precumSongs of Leonard Cohen (1967), The Future (1993) și Ten New Songs (2001) i-au adus glorie artistului, iar contribuția sa a fost recunoscută prin includerea în Rock and Roll Hall of Fame.

Piesele sale au fost reinterpretate în peste 1.300 de variante, inclusiv de către artiști și trupe ca U2, REM, Nick Cave sau regretatul Johnny Cash.

www.eventim.ro


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button