Lenny Kravitz revine la Bucureşti

de:
05 iun. 2012
0 Afișari
Lenny Kravitz revine la Bucureşti

Vocea sa inconfundabilă va răsuna în Piaţa Constituţiei pe 28 septembrie 2012, de la ora 20.00.

Black And White America este cel de-al nouălea album al cântăreţului şi conţine 16 piese în stil funk cu influenţe rock.

„O mare parte din acest album este influenţată de muzica pe care o ascultam când eram în şcoală sau în liceu. Soul, R&B, trupe ca Earth, Wind and Fire, producţii marca Quincy Jones ca Brothers Johnson – astea erau albumele care m-au învăţat multe despre producţia muzicală şi cum să aranjez piesele”, spune Lenny Kravitz.

Turneul de promovare al noului material discografic cuprinde concerte în Londra, Rotterdam, Strassbourg, Berlin, Praga, Milano, Paris şi Bucureşti. Bucureştenii se vor bucura de Lenny Kravitz, în cadrul concertului din Piaţa Constituţiei de pe 28 septembrie.

Biletele pentru concert au preţuri de 111.83 de lei la Normal Circle, 170.40 de lei la Golden Circle şi 298.20 la VIP. Biletele pot fi găsite prin reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, DOMO, librăriile Humanitas, Cărtureşti şi pe site-ul Eventim.

Lenny Kravitz a debutat în 1989 cu albumul Let Love Rule şi de atunci, a vândut peste 35 de milioane de discuri şi a câştigat patru Premii Grammy.

Cookies