BAZAR

Lenjeria de pat Dantela Vita, definiția somnului liniștit pe care îl meriți! (P)

Colecția de lenjerie de pat Dantela Vita aduce la un loc cele mai confortabile și elegante modele confecționate din bumbac 100%, bumbac satinat sau țesătură Jacquard. Broderiile și imprimeurile excepționale își lasă amprenta opulenței. Dacă ar fi dată o definiție a somnului liniștit, cu siguranță aceasta ar face referire și la articolele prezentate în categoria Dantela Vita.

Seturile conțin 4, 6 sau 7 piese destinate pernelor, pilotelor și saltelelor. Au avantajul deosebit de a fi achiziționate în cutii cu aspect atractiv pentru a fi oferite în dar persoanelor dragi. Dacă nu știi încă ce cadouri să pregătești pentru perioada sărbătorilor, iată câteva idei minunate:

  • Seturile de lenjerie pat din bumbac satinat, cu imprimeuri de top, selecționate special pentru o colecție impecabilă, în variante cu 6 piese;
  • Seturile de lenjerie brodată din bumbac satinat cu aspect irezistibil, ce îmbină perfect delicatețea broderiilor originale și eleganța satinului, în variante cu 6 piese;
  • Seturile de lenjerie Jacquard, un etalon de neegalat al calității, în variante cu 6 piese;
  • Seturile de lenjerie din bumbac 100%, cel mai accesibil și îndrăgit material de către cumpărători, în variante cu 4 piese;
  • Seturile de lenjerie pat + Pike din bumbac satinat, în variante cu 7 piese.
lenjerie pat

Întotdeauna practice și utile în orice casă, aceste articole sunt bine-venite cu orice ocazie. Una dintre cele mai inspirate investiții ce îți poate garanta calitatea de lungă durată, lenjeriile din bumbac vor putea fi folosite mereu, ani la rând, fără a suferi deteriorări. Recunoscute pentru rezistența la spălări multiple, acestea nu se vor decolora și vor fi mereu un element decorativ de bază al oricărui dormitor.

Indiferent de stilul pe care îl preferi pentru o lenjerie de pat, poți găsi produsul potrivit nevoilor tale. Fie că ești amatoarea genului clasic și discret în culori deschise, bazat pe elemente decorative sporadice sau îți plac modelele mai complexe în combinații de culori puternice, aceste lenjerii îți vor asigura confortul ideal pentru un somn cu efect regenerator. Să fii zen este atât de simplu atunci când știi să investești corect.

Lenjeria de pat din bumbac satinat face diferența în orice dormitor. Vine la pachet cu numeroase avantaje, atât practice, cât și estetice. Moale, lucioasă și extrem de prietenoasă la atingere, țesătura satinată este o plăcere pentru simțuri, iar textura sa o face perfectă pentru toate anotimpurile. Imprimeurile diafane fac o echipă imbatabilă cu materialul satinat, transformând orice pat într-un cuibușor de vis.

O lenjerie de pat confecționată din cel mai complex tip de material din industria textilă este fără îndoială lenjeria Jacquard. Spre deosebire de alte categorii de țesături, în cazul acesteia nu se întâlnește un tipar repetitiv. Are o rezistență deosebită, iar tehnica elaborată prin care se obțin firele duce la stabilirea unor prețuri destul de ridicate.

Țesăturile Jacquard sunt confundate uneori cu broderiile sau cu modelele cusute, însă acestea pot fi recunoscute cu exactitate dacă modelul de pe fața materialului se regăsește și pe partea din spate, dar cu textura și culorile inversate. Să oferi cuiva un cadou atât de special dintr-o țesătură premium este de neprețuit.

Consultă colecția Dantela Vita cu cele mai moderne și fascinante modele de lenjerie pat și profită de reduceri de până la 40%. Răsfață-te cu produse de top și transformă orice noapte într-o experiență diafană.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button