Lem’s a deschis un showroom de 1.400 mp în Bucureşti, în Mega Mall

de:
21 mai 2015
9 Afișari
Lem's a deschis un showroom de 1.400 mp în Bucureşti, în Mega Mall

Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel national, a deschis un nou magazin Lem’s în Bucureşti, în centrul comercial Mega Mall. Magazinul măsoară 1.400 de mp de showroom, iar investiţia necesară pentru deschiderea Lem’s București Mega Mall este de 1,3 milioane de lei.

Lem’s este prezent acum în Bucureşti cu 6 magazine, dintre care 4 magazine proprii şi 2 în franciză, iar suprafaţa totală de showroom măsoară peste 6.000 de mp. Cea mai generoasă suprafaţă o are magazinul Lem’s situat în Vulcan Value Center, care se întinde pe doua nivele şi măsoară 2.000 de mp, anunţă reprezentanţii companiei într-un comunicat de presă remis B365.ro.

„Cele 6 magazine din Bucureşti sunt situate în Apărătorii Patriei, Ghencea, Dristor, Obor, Vulcan Value Center, iar cel mai nou în Mega Mall. Toate magazinele Lem’s din Bucureşti se întind pe suprafeţe mari, spaţii necesare pentru expunerea întreagii game de de mobilier a Lemet. Din 2009 şi până în prezent oferta Lem’s a crescut de la aproximativ 900 de corpuri de mobilier, la peste 10.000″, a declarat Adrian Rizea, director comercial Lem’s, în comunicatul citat.

Cu magazinul Lem’s Bucureşti Mega Mall, reţeaua ajunge la o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de peste 68.000 de mp.

Capitala deţine prima poziţie în topul vânzărilor reţelei de magazine deţinute de producătorul de mobilă Lemet.

În 2015, Lemet a continuat strategia de dezvoltare a reţelei Lem’s la nivelul întregii ţari. „În Mega Mall am deschis al treilea magazin Lem’s din acest an, după Miercurea Ciuc și Focşani. Investiţiile în magazinele Lem’s s-au ridicat până acum la 4,5 milioane de lei, pentru aproape 5.000 de mp de showroom”, a mai declarat Adrian Rizea .

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lem’s pentru desfacerea produselor sale. Pe platforma Lemet de la Brebu şi în reţeaua naţională de magazine Lem’s activează peste 1.350 de angajaţi.

Fabrica Lemet din Brebu a fost infiinţată în 1991, în prezent halele de producţie şi depozitare acoperă o suprafaţă de peste 36.000 mp. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabriciilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL.

Cookies