ARHIVA B365

Legiștii infirmă zvonurile: Ionuț nu a fost ucis de un câine de luptă

DCNews lansa, zilele trecute, un zvon conform căruia analizele ADN ar arăta că autorii mușcăturilor ucigașe nu sunt câinii maidanezi ridicați de pe terenul unde a fost găsit copilul. Medicii de la IML contrazic ipoteza: Nu existĂ, cel puțin în România, kituri care să permită izolarea ADN-ului unui câine față de altul: 

„Pe trupul copilului erau sute de plăgi, mai puţin pe tălpi, iar moartea a survenit ca urmare a hemoragiei externe. Era evident că erau muşcături de câine, dar nu putem să spunem că sunt de maidanez sau de câine de luptă. Putem să spunem doar dacă e vorba de un câine mic sau de unul mare. Legiştii au făcut doar autopsia, nu au recoltat şi probe pentru efectuarea ADN-ului. Oricum, ar fi trebuit să avem cu ce să comparăm rezultatele obţinute. Chiar dacă s-ar fi găsit salivă de animal pe trupul copilului, unde să ne ducem cu ea, cu ce să o comparăm? E o nebunie! Oricum, nu avem kituri care să izoleze ADN-ul unui câine faţă de cel al altui câine. Copilul acela a murit ucis de câini şi atât!”, a declarat pentru Libertatea prof. dr. Dan Dermengiu, directorul IML Mina Minovici.

Declarația fratelui lui Ionuț este, de altfel, clară. Acesta spune că a văzut maidanezii care îl mușcau pe fratele său. Părinții lui Ionuț vor să îl dea în judecată pe Corneliu Vadim Tudor și pe Oana Zăvoranu, cei care au lansat pentru prima dată ipoteze conform cărora Ionuț nu a fost ucis de maidanezi, ci ar fi fost violat de un pedofil și lăsat pe terenul respectiv, sau ucis de un câine de luptă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button