Legendarul musical „Mamma Mia!”, la București în săptămâna dintre Crăciun și Revelion. Prima reprezentație de la Sala Palatului e aproape sold-out

23 dec. 2022
112 Afișari
Legendarul musical „Mamma Mia!
Sursa foto: mammamiathemusical.ro

Organizatorii și producătorii legendarului musical „Mamma Mia!” promit un show de zile mari la București.

Pe 28 si 29 decembrie, la Sala Palatului din București, producția revine după  o pauza de doi ani, cu o distribuție de exceptie, din care fac parte nume de vedete și artiști celebri precum Loredana, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Adrian Nour, Anca Turcasiu, Ecaterina Ladin, Silviu Mircescu si Bianca Purcarea. 

Pentru 28 decembrie mai sunt doar câteva bilete disponibile, spectacolul fiind aproape sold-out.

O lună de repetiții pentru Mamma Mia

Timp de o luna, artiștii, împreuna cu baletul musicalului, s-au pregătit intens câteva ore pe zi pentru reprezentațiile spectacolului. 

Legendarul musical „Mamma Mia!
Artiștii „Mamma Mia”, la repetiții

Spectacolul  spune  povestea lui Sophie, o tânără aflată în ajunul nunții, care își dorește să își cunoască tatăl natural și să fie condusă de el la altar. 

Tânara are de-a face cu trei posibile variante, așa că decide să-i invite pe mica insula greceasca pe toți cei trei bărbați din trecutul romantic al mamei sale, fiecare potențialul ei tată. Doar că nu dezvăluie niciunuia adevăratul motiv al invitației. 

De-aici, lucrurile se dezvoltă spectaculos, cu  întorsături complet neașteptate, caredau naștere multor momente amuzante 

Musicalul “Mamma Mia” aduce pe scena Sălii Palatului din București peste 70 de artiști care dau viață personajelor   care vor dansa și cânta melodii fredonate de milioane de oameni din întreaga lume, hituri din repertoriul trupei ABBA, precum „Mamma Mia”, „Voulez-vous”, „Dancing Queen” sau „The winner takes it all”,

Fenomenul internațional „Mamma Mia”

Acest musical este un spectacol urmărit de 60 de milioane de oameni din 50 de tari, în top 10 al celor mai longevive show-uri din toate timpurile. A fost lansat în 1999 la Londra, în West End, apoi în Statele Unite, pe Broadway. Dramaturga Catherine Johnson și producătoarea Judy Craymer au creat acest spectacol inspirându-se din cântecele compuse de Benny Anderson și Bjorn Ulvaeus, foști membri ai trupei ABBA. 

Titlul musicalului este hitul grupului din anul 1975, melodia „Mamma Mia”. Musicalul a întrecut producții originale de pe Broadway, precum „The Sound of Music”, „The King and I” si „Damn yankees”. „Mamma Mia!” este al 8-lea cel mai longeviv musical de pe Broadway și al 9-lea cel mai longeviv show din toate timpurile, cu peste 5.000 de reprezentații.

Datorită succesului formidabilt, povestea a fost adaptata pentru marele ecran in 2008, cu  Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Colin Firth și Stellan Skarsgård în rolurile principale, iar în 2018 a fost lansat filmul Mamma Mia 2.

 Bilete pentru spectacolul din 29 decembrie de la București pot fi cumpărate din rețeaua IaBilet.ro.

Cookies