BAZAR

Legendara voce a grupului UB40, Ali Campbell, cântă la Bucureşti

Concertul este organizat de fundaţia FARA, o asociaţie de binefacare care îşi desfăşoară activitatea sub înaltul patronaj al Prinţului de Wales, al actriţei Nicole Kidman şi al Prinţesei Marina Sturdza, noteaza Libertatea.ro

Concertul susţinut de Ali Campbell la Bucureşti va avea loc pe 16 iunie începând cu ora 20.00. Fondurile obţinute în urma vânzărilor de bilete precum şi a donaţiilor făcute de diverse companii vor fi folosite exclusiv pentru susţinerea proiectelor FARA.

Biletele, cu preţuri de 70 , 100, 140, 180 şi 220 de lei, vor fi puse în vânzare începând din 25 martie şi vor putea fi achiziţionate din reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online pe www.eventim.ro.

Ali Campbell are una dintre cele mai distinctive voci din Marea Britanie. Ca şi solist al trupei de renume mondial UB40, Ali Campbell a vândut peste 60 de millioane de discuri în toată lumea, a avut patru hituri, peste 40 de single-uri care au intrat în Top 40 UK, a lansat 24 de albume de studio şi a primit un premiu Ivor Novello pentru „realizări pe plan internaţional”.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button