SMART CITY

Lecţii gratuite de pregătire pentru admiterea la facultate 2013, la Universitatea Bucureşti

Liceeni pot participa gratuit la aceste lectii si nu trebuie sa se inscrie inainte de a participa la pregatire.

Pana in prezent, cursurile de pregatire au inceput in cadrul urmatoarelor facultati ale Universitatii din Bucuresti:
Facultatea de Chimie organizeaza lectii de pregatire pentru bacalaureat si admitere in perioada 16 februarie – 15 iunie 2013.
Activitatile se vor desfasura sambata in intervalul orar 9:00-13:00, la sediul facultatii, in Amfiteatrul Ilie Murgulescu (R2), etaj 2, bld. Regina Elisabeta nr. 4 -12, Bucuresti.
Programul lectiilor de pregatire este urmatorul:
9:00-11:00 – disciplina „Chimie anorganica si generala”
11:00-13:00 – disciplina „Chimie organica”

Cadrele didactice universitare vor raspunde intrebarilor elevilor si vor rezolva chestionare si probleme specifice probei de bacalaureat si testului de admitere la Facultatea de Chimie. Tematica fiecarei lectii se va afisa din timp pe site-ul Facultatii de Chimie

Descarca de aici Modele de teste de admitere 2013 la Facultatea de Chimie

Pentru anul acesta, admiterea la Facultatea de Chimie se face prin: 25% test grila (la alegere organica sau anorganica) si 75% media de la bacalaureat.

Facultatea de Matematica si Informatica organizeaza lectii gratuite de matematica si informatica in vedere pregatirii liceenilor pentru admiterea din anul 2013, in perioada 2 februarie – 1 iunie 2012.
Lectiile se desfasoara la Facultatea de Matematica si Informatica (Str. Academiei nr. 14, sector 1), in intervalul orar 10:00-14:00, la disciplinele matematica (de la 10:00 la 12:00) si informatica (de la 12:00 la 14:00), conform calendarului care poate fi accesat pe site-ul Facultatii de Matematica si Informatica.

De asemenea, Facultatea de Matematica si Informatica (FMI) a Universitatii din Bucuresti si Filiala S.S.M.R. Bucuresti organizeaza ciclul de conferinte pentru elevii de liceu, intitulat Cultura matematica. Vezi aici Programul conferintelor.

Facultatea de Geografie a publicat modele de subiecte posibile pentru examenul de admitere din sesiunea iulie 2013. Testele au fost elaborate in conformitate cu programa scolara pentru clasa a XII-a. Descarca de aici modelele de subiecte. 

Sursa: Hotnews


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button