Lecții gratuite de echitație pentru doamne și domnișoare, oferite de Jandarmeria Română, de Mărțișor. Orele de călărie, la sediul din Aleea Privighetorilor, București

27 feb. 2023
651 afișări
Lecții gratuite de echitație pentru doamne și domnișoare, oferite de Jandarmeria Română, de Mărțișor. Orele de călărie, la sediul din Aleea Privighetorilor, București
Lecții gratuite de echitație pentru doamne și domnișoare, oferite de Jandarmeria Română, de Mărțișor. Orele de călărie, la sediul din Aleea Privighetorilor, București. Sursa foto: Unsplash

Pe data de 1 martie, cu ocazia zilei de Mărțișor, doamnele și domnișoarele sunt așteptate să participe la lecții gratuite de echitație oferite de Jandarmeria Română în București.

Jandarmeria Română oferă lecții gratuite de echitație pe 1 martie în București

Jandarmeria Română își dorește să ofere un mărțișor special pentru doamne și domnișoare, astfel că reprezentanții acestei instituții oferă lecții gratuite de călărie exclusiv pentru acestea.

Pe 1 martie, doritoarele sunt așteptate la Detașamentul de Cavalerie „Felix Țopescu” al Jandarmeriei Române unde se vor organiza lecțiile de echitație, dar și plimbări pe caii de serviciu ai Jandarmeriei, anunță aceștia pe pagina lor de Facebook.

Lecțiile vor fi desfășurate sub îndrumarea personalului specializat al Jandarmeriei Române.

Pentru participare, doamnele și domnișoarele trebuie să îndeplinească câteva condiții. Astfel, vârsta minimă trebuie să fie de 18 ani, iar înscrierea trebuie făcută la adresa de e-mail [email protected].

De asemenea, Detașamentul de Cavalerie „Felix Țopescu” se află pe strada Aleea Privighetorilor, numărul 3, Sector 1, București, lângă Academia de Poliție.

Lecțiile de echitație se vor desfășura în intervalul orar 10:00 – 16:00.

Pentru a participa la activitate, este nevoie de echipament adecvat pentru echitație, alături de o mică recompensă pentru prietenii necuvântători. Astfel, cei care vor să participe pot aduce cu ei și morcovi, mere sau cubulețe de zahăr.

Mai multe detalii cu privire la eveniment pot fi consultate AICI.

Afiș Jandarmeria Română. Sursa foto: Facebook - Jandarmeria Română
Afiș Jandarmeria Română. Sursa foto: Facebook – Jandarmeria Română

La Muzeul Național al Țăranului Român se desfășoară „Târgul Mărțișorului” până pe 1 martie

Dacă nu s-a ivit ocazia pentru a găsi un mărțișor potrivit pentru persoanele dragi din jurul tău, Muzeul Național al Țăranului Român vine în ajutorul celor care încă sunt în căutare de un cadou special la târgul organizat cu această ocazie.

„Târgul Mărțișorului”, organizat în cadrul muzeului, va fi deschis până pe 1 martie. În acest loc, cumpărătorii pot găsi numeroase lucruri speciale, realizate manual și care pun în evidență semnificația zilei de mărțișor, dar și alimente și produse naturale.

Acest eveniment este organizat de peste 20 de ani de Muzeul Național al Țăranului Român pentru a transmite mai departe și a explica povestea mărțișoarelor prin creațiile realizate de tineri artiști, designeri sau arhitecți.

De asemenea, în cadrul târgului, vizitatorii pot achiziționa și diferite produse alimentare naturale, precum turtă dulce, prăjituri de casă și produse de patiserie din Bucovina, Alexandria, Baia Mare, Buzău, Ilfov, dar și ceaiuri și plante de leac din Dâmbovița.

Locul în care se desfășoară târgul este curtea interioară a Muzeului, pe Aleea Samurcaș, sala Acvariu, holul de intrare – Studioul Horia Bernea.

Acestea este lista prețurilor pentru intrarea la târg:

  • adulți: 12 lei,
  • pensionari: 6 lei,
  • elevi, studenți, posesori ai cardului Euro 26, în vârstă de până la 30 de ani, persoanele adulte cu handicap mediu sau ușor: 3 lei.

Biletele pot fi achiziționate și online, accesând ACEST link.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies