Lecție de educație civică la metrou

de:
23 oct. 2014
0 Afișari
Lecție de educație civică la metrou

In preajma celei de-a 35-a aniversari a metroului bucurestean Metrorex va invita la cea de a treia editie a proiectului „Stationati pe dreapta”, proiect ce se va derula in parteneriat cu ONG-ul „Interact Bucuresti” in data de 28 octombrie 2014, de la ora 14:30, in statia de metrou Piata Unirii, anunta Metrorex, intr-un comunicat de presa remis joi.

”Cele doua campanii anterioare au adus in atentia calatorilor cu metroul esenta si scopul mesajului si anume acela de a incuraja calatorii sa stationeze pe partea dreapta a scarilor rulante pentru a permite circulatia celor grabiti pe partea stanga. De remarcat impactul pozitiv al celor doua evenimente derulate in spatiul metroului asupra publicului numeros prezent, precum si o buna reflectare in media.

Speram ca si de aceasta data campania sa se bucure de acelasi succes si sa contribuie la fluidizarea traficului in spatiile publice ale metroului bucurestean. Elevii de liceu din „Interact Bucuresti” ne vor oferi in cadrul acestui eveniment o lectie de educatie civica.

Promovand permanent acest tip de programe educationale, invitam atat publicul calator, cat si mass-media, sa ne fie partener in generarea unei noi atitudini de pastrare a unui bun atat de necesar si util cum este metroul”, mai precizează Metrorex in comunicatul citat.

Cookies