Le-au pus cuţitul la gât pentru a fura fier vechi

de:
07 iun. 2012
0 Afișari
Le-au pus cuţitul la gât pentru a fura fier vechi

Secţia 24 Poliţie a fost sesizată, marţi noapte, prin Dispeceratul 112 de şeful de tură al dispozitivului de pază al unei intreprinderi situate în bd. Pieptănari, sectorul 5, cu privire la faptul că mai multe persoane au pătruns în incinta unităţii pentru a fura fier vechi, informează Poliţia Capitalei.

La faţa locului poliţiştii au luat legătura cu agenţii de pază, care le-au comunicat faptul că un număr de aproximativ 6 – 7 persoane necunoscute au sărit gardul în incinta societăţii şi i-au ameninţat cu un cuţit, cerându-le să nu alerteze celelalte posturi de pază, însă, profitând de neatenţia agresorilor, unul dintre agenţi a reuşit să anunţe şeful de tură.

Poliţiştii i-au prins şi identificat pe E. N. de 29 de ani, D. F. de 35 de ani şi M. I. de 33 de ani, G. A. de 23 de ani, G. L. de 18 ani, B. D. de 27 de ani, M. F. de 29 de ani şi M. J. de 32 de ani, stabilind în sarcina acestora faptul că, în jurul orei 22:50, în timp ce E. N. ameninţa, atât verbal cât şi cu un cuţit, agenţii de pază care asigurau paza intreprinderii, ceilalţi au sustras o cantitate de fier vechi, fiind ajutaţi de M. F., care a stat în stradă şi a preluat fierul printr-o gaură din gard.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 24, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, complicitate la furt calificat şi tâlhărie.

Cookies